Seriál a panenky Monster High

Monster High jistě znáš, z knížek, seriálu a hlavně panenek. Jsou to holky, které nejsou tak úplně normální. Monster High je střední škola, na které potkáváš mnoho studentek i studentů a prožíváš s nimi nevšední příběhy. Všichni jsou tu totiž tak trochu monstra. Ale nikomu to nevadí.

Monster High nejsou jen panenky nebo seriál, ale také knížky a hry. Mnoho Monster High her najdeš u nás na webu.

Inspirace

Věděla jsi, že každá postava v Monster High má předlohu v nějaké reálné příšeře, monstru nebo jiné děsivé postavy? Autoři tak čerpají inspiraci a využívají potenciál celého strašidelného světa. Na každé části zeměkoule můžeš totiž najít trochu jiné pověsti a příběhy o strašidelných postavách.

PostavyMonster High

Koho můžeš v Monster High vidět? No přeci monstra! Představíme ti několik nejdůležitějších.

Draculaura

Je jí už 1599 let a nemůže se dočkat, až jí bude sladkých 1600. Draculaura je upírova dcera, a kvůli nesmí například na prudké sluníčko. Proto s sebou často nosí paraple, kterým se před sluncem brání. Její oblíbenou barvou je překvapivě růžová. Draculaura je vegetariánka, rozhodně nepije krev a dokonce ani nejí maso. Má netopýra jako mazlíčka.

Frankie Stein

Frankie je dcera Frankensteina, jak se dá odhadnout z jejího jména. Na světě je teprve 15 dní a pomalu poznává okolí, protože je pro ni všechno nové a zajímavé. Protože je sešitá dohromady, občas má problém s tím, že se jí v tu nejméně vhodnou chvíli uvolní stehy a jí například upadne ruka. Má oblíbenou kombinaci barev černou s bílými pruhy.

Clawdeen Wolf

Dcera vlkodlaka, která rozhodně není tichá a uťápnutá. Naopak ji velmi často slyšíš. Je jí 15 let a má velmi ráda módu. Její oblíbenou barvou je zlatá, stejně jako Cleo de Nile. Nejraději má steaky, samozřejmě krvavé. Má domácího mazlíčka, kotě jménem Crescent. Nejvíce ji baví nakupování a také flirtování s klukama.

Cleo de Nile

Cleo je dcerou mumie a také je podle toho stará, je jí více jak 5840 let, přesně se to neví. Je to prostě egyptská princezna. Jak už jsme zmínili, její oblíbenou barvou je zlatá. Většinou to nerada přiznává, ale bojí se tmy. Nejvíce jí chutná hroznové víno, obzvlášť, když ji s ním někdo krmí. Ráda rozkazuje ostatním.

Trailer na film Monster High: Kamera, lebka, jedem!, který vyšel na DVD na jaře 2014.

VýstavaVýstava panenek Monster High

Vydej se Prahy na největší výstavu panenek Monster High v ČR i na Slovensku! V galerii jménem DollsLand najdeš přes 150 panenek Monster High a jejich doplňků, a to včetně několika sběratelských edicí, kdy se panenky vyráběly třeba jen v počtu 6000 kusů pro celý svět. V galerii si můžeš panenky i doplňky nejen prohlédnout, ale také mnohé z nich zakoupit. Galerie mívá otevřeno celý týden od 10:00 do 18:00 a najdeš ji na adrese Rytířská 6, Praha 1. Tak na co čekáš?

Ever After High

Podobnou záležitostí, jako je Monster High, je i Ever After High. Tyto panenky i seriál pochází také z dílny Mattel. Jsou o něco mladší, ale princip je podobný. Dcery a synové pohádkových postav chodí do školy. Zde se velmi rychle rozdělili na "Royal" (královské) a "Rebels" (rebely). Všichni by měli dále pokračovat v tradici svých rodičů a znovu prožívat pohádky, do čehož se některým moc nechce. Hlavní hrdinkou je Raven Queen, jejíž matka byla Zlá královna, ale ona už být zlá nechce. Proti ní stojí Apple White, dcera Sněhurky, která by měla podle svých rodičů žít šťastně až do smrti. Jak celý příběh dopadne? To se dozvíš v seriálu! Zkus taky Ever After High hry.

Ústřední písničku k Monster High v české verzi nazpívala Ewa Farna.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 17. 08. 2014   |   Zobrazeno: 22809x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Kika7VIP(WE ARE THE BEST!)

Miluju monster high mám doma sbírku panenek celkem 23 panenek.Potom knížky časopisy celkem mám 20 časopisů.Taky mám plno jiných monster high věciček.Prostě monster high miluju nade vše.smajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Kika7To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

anuliceekk(Anička123)

MH je neeeeeeej na celém světě já je mám prostě nejraději jedu v pondělí ná školu v přírodě a beru si tam časopis monster high jupiiiiiiiiiiiiismajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

anuliceekkTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.