Lush! Čerstvá kosmetika - soutěž!

Již dlouhou dobu chceme vydat sérii článků o kosmetice, která je přírodní nebo není testovaná na zvířatech. Jde nám však hlavně o tu netestovanou. Jsme navíc rádi, že s námi chce spolupracovat několik značek. Díky nim vám můžeme k článkům také připojit menší soutěž o nějaké produkty dané značky. Dnes si povíme něco o kosmetice Lush.

Obecně jsou společnosti, které netestují na zvířatech ohodnoceny certifikátem HCS/HHPS, což znamená Humane Cosmetics Standard a je to také jediný celosvětově platný certifikát, který je udělovaný společnostem, jejichž výrobky nejsou testovaný na zvířatech, včetně jednotlivých složek.

Díky tomu si může spotřebitel snadno ověřit, jestli jeho oblíbený výrobek nemá náhodou zavádějící informaci to netestování na zvířatech.

LUSH

Společnost Lush sice tento certifikát nemá, ovšem její požadavky dalece přesahují HCS certifikát. Vždy si prověří strukturu společnosti, jestli není napojena na jiné, které testují na zvířatech. Nikdy nevezme surovinu, která sama o sobě testovaná být nemusí, ale společnost, která surovinu nabídne, na zvířatech jinak testuje. Můžete si tak být jisti, že výrobky a suroviny z nich nejsou nikdy testovány na zvířatech, a navíc jsou z nejčerstvějších surovin. Čerstvost surovin je další zásadou, na které si Lush zakládá! Není nic lepšího pro vaše tělo než čerstvá ingredience ve vaší kosmetice.

Všechny produkty jsou vyráběné ručně, aby se jim dostalo veškeré péče a pozornosti. Je tím tak maximalizována kvalita a minimalizován zbytečný odpad. Ve skladech se jim nehromadí a nestárnou žádné produkty a ingredience. Všechny ingredience jsou pak nakoupeny z etických zdrojů, kde je dbáno na čerstvost a kvalitu.

Díky Lush můžete také udělat na Vánoce radost svým blízkým nebo sami sobě! Tři z vás odměníme znovupoužitelnou koupelovou pěnou Santasaurus! Ten se už nemůže dočkat, až jej podržíte pod proudem tekoucí vody. Vytvoříte tak ovocné bublinky s pomerančem a bergamotem! 100% vegan!

Co proto musíte udělat? Stačí, když napíšete pod článek do komentářů – HPD je nejlepší! Pokud ještě nemáte účet, tak se stačí zaregistrovat. Následně vybereme tři z vás, kteří od nás Santasauruse obdrží! Soutěž bude ukončena v Pondělí 21.11.2016 v 08:00. Budou uzavřeny komentáře a během dne vybráni tři výherci. Soutěž začíná dnem vydání článku, tedy pátek 18.11.2016! Určitě sdílejte

Máme vylosováno! Výherci jsou uživatelé - amin, xnna a někdo123. Výhercům gratulujeme!!

Pokud nejste mezi výheci, tak nezoufejte. Již brzy můžete zkusit štěstí v další soutěži! 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 18. 11. 2016   |   Zobrazeno: 7736x

Komentáře

xnnaVIP(Fans Of FNaF)

lidi notak i vám se někdy podaří vyhrát copak si myslíte že já něco vyhrávám pořád? náhodou aby jste věděli tak tohle je po prvé co jsem vyhrála ale i tak přeju ostatním aby taky někdy vyhráli a měli z toho radost jako já

xnnaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.