FNAF zajímavosti

Jedna z nejhranějších hororových her si za velmi krátkou dobu získala miliony příznivců po celém světě. Chystá se film, vyšla už i dokonce kniha plná děsivých příhod. Pojď se společně s námi podívat na historii a zajímavosti z hororového světa plyšových medvídků, kteří se během temných nocí mění na děsivé zabijáky.

O co tady jde

Pokud jsi ještě Five Nights At Freddy’s nehrála, pak se ti následující řádky budou hodit a možná tě i nalákají, abys hru konečně vyzkoušela. Ve hře se stáváš člověkem, který po dlouhé době našel skvěle placenou práci jako noční hlídač v lunaparku a podivné pizzerii. Lunaparky jsou symbolem zábavy, ale ty zanedlouho zjistíš, proč je tvá práce tak dobře placená a proč je místo natolik podivné. Stačí jediný telefonát, během kterého budeš obeznámena se situací. Zatímco ve dne se zde k pobavení návštěvníků producírují veselá plyšová zvířátka, v noci se z nich stávají nemilosrdní zabijáci, které lze jen těžko zastavit. První jejich obětí jsi ty, jakožto noční hlídač. Už víš, co je tvým úkolem ve hře?

Během noci by plyšový roboti měli zůstávat ve skladu, ale místo toho bloumají po parku a touží po zabíjení. Aby té tvé smůly nebylo málo, jsi jediná, kdo se v objektu nachází a tím pádem jsi jediným jejich cílem. Tvým jediným útočištěm je místnost, která, opět ke tvé smůle, nemá jen jedny dveře, ale rovnou dvoje dveře a můžeš je uzavřít jen ty, ale jen na omezený čas. No není to vážně smůla? Naštěstí je v místnosti k dispozici terminál s kamerami, na kterých můžeš, respektive musíš, sledovat, jestli se k tobě neblíží některý z krvelačných zvířátek. Pokud ano, ve vhodnou dobu musíš dveře uzavřít, aby sis zachránila holý život. Že to zní naprosto primitivně? Možná ti to jen tak připadá, ale jakmile se octneš ve hře, pořádně přehodnotíš svůj původní názor.

Five Nights At Freddy’s trailer:

Minulost Five Nights At Freddy’s

Pizzerie byla v minulosti vyhlášeným podnikem, kam se lidé chodili dobře najíst a děti dobře bavit. Postupně však došlo ke zmizení pěti dětí a navíc si zákazníci začali stěžovat na zápach, který byl velmi nepříjemný. Z animatroniků – plyšových zvířátek, ještě k tomu kapala krev a místy z nich vytékal dokonce i jakýsi sliz. Na čas byl podnik zcela uzavřen a jediné, co je doposud ohledně zmizení dětí známo, že děti byly zabity Purple Guyem, který byl převlečen do kostýmu jednoho z animatroniků.

Hororová série má několik dílů

Hororová série má několik dílů a v každém z nich musíš jako hlídač objektu přežít několik nocí – pokud přežiješ tu poslední, v některých sériích jsou pro tebe připraveny bonusové noci, kde je možné nastavovat obtížnosti. Prvních pět nocí se pro tebe stane skutečnou zatěžkávací zkouškou, prověří tvou bystrost, ale i odvahu. Věř, že FNAF není hra pro každého a ne každý vydrží v první sérii všech pět nocí, kdy se po úspěšném absolvování páté noci otevře ještě šestá bonusová noc. Po dokončení šesté noci se odemkne ještě sedmá noc, kdy si můžeš nastavit obtížnost všech animatroniků, kteří se ve hře nachází. Pokud projdeš všechny noci, máš možnost absolvovat druhou, následně i další série, které jsou pro odvážlivce připraveny. V každé sérii se budeš setkávat s novými animatroniky, kteří mohou být ještě zákeřnější, než ti předchozí, ale neboj se, s těmi starými se určitě taky setkáš. Ovšem až přijde čas.

The Living Tombstone:

  • V zahraničí už vyšla kniha, která se chystá i v České republice
  • Údajně se chystá dokonce i natočení filmu na motivy FNAF  
  • FNAF proslavilo písničku The Living Tombstone po celém světě
  • Říká se, že se Scott Cawthon při tvorbě hry inspiroval skutečnými událostmi
  • Bonnie je postava vytvořená podle někoho nebo něčeho, co chodilo lidi domů strašit 
zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 01. 2016   |   Zobrazeno: 15865x

Témata článku:Hry

Komentáře

toy bonnie7777

hmm... v zahraničí už vyšla kniha která se chystá i v české republice. a to jí dělaji rok?smajlsmajl

podle mě jí nedokázali udělat protože film už vyšel. a už ho dokonce předabovala bagetasmajlsmajl takže nevim jestli nějaká kniha existujesmajlsmajl

toy bonnie7777To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Zuzuuuuuuuuu

Annyísek: Ale to nebyl film... to nebylo tak jak to má být byla to jen delší animace, nebo jak to říct... Film bude (nebo má být) hraný, a né animovaný, já to s Elsou taky viděla... to není tem film... nejdříve se ujisti jestli to co píšeš je pravda... film jěště nevyšel... jestli znáš Matanoje tak bys měla vědět že film nevyšel a že má prej být s realnýma animatronikama..., ale nemyslim si že ty znáš Matanoje

ZuzuuuuuuuuuTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Vite o tom že Scott mal s Bonniem nočni mury?

a pritom je to asi nejcute postava:d ješte ma take...normalni zuby smajl

take nema je take..one..ale take...okruhle neostre co te tak neprokousnou lehkosmajl

chapete co tim myslim ne?

jo a kamoš už čte knižku- Silver Eyes či nejak tak...urazi se když do dopletu

Edit 19:23: to*

Lucy LupinováTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.