Filmové novinky (srpen 2015)

V srpnu rozhodně musíš vyrazit do kina a to minimálně na jeden z filmů, které ti představujeme. Zasměješ se, pobavíš, možná si taky pěkně popláčeš, ale z každého filmu budeš určitě naprosto nadšená. 

Malý dráček (6.8.)

Malý dráček Kokosáček je animovaný film, který v srpnu zaútočí na naše kina. Kokosáček je velký dobrák, je to létající drak, který neumí létat. Jeho nejlepším kamarádem je masožravý dráček Oskar, ale ten se z ničeho nic rozhodne, že se stane vegetariánem. Kokosáček s Oskarem jsou skvělá dvojka, která je už na první pohled trošku zvláštní. Oba dva žijí společně s dalšími draky na Dračím ostrově, který je obydlen i dalšími tvory z říše zvířecí. Ostrov ohrožuje sopka, dračí kamarádi se ostrov budou snažit zachránit a vezmou si na pomoc i dobrou kamarádku Matildu. Jejich snažení bude k ničemu, pokud se nespojí všichni draci z ostrova a to hlavně ti, kteří jsou mezi sebou znepřáteleni. 

Barbie Rock’n Royals (13.8.)

Tak tento snímek určitě potěší všechny milovnice Barbie. Muzikálová pohádka Barbie Rock’n Royals mapuje příběh dvou naprosto odlišných dívek, které se naprosto omylem dostaly do jiné společnosti, než bylo jejich původním úmyslem. Barbie Courtney se původně chtěla dostat na letní tábor určený jen pro dívky s modrou krví, ale namísto toho se jí dostalo rockerské společnosti v kempu. Na druhé straně stojí rockerská zpěvačka Erika, která se najednou ocitne v doslova princeznovské společnosti dívek. Jak si obě dvě poradí v prostředí, do kterého už na první pohled vůbec nezapadají? 

Fantastická čtyřka (13.8)

Fantastická čtyřka vychází z komiksu, který se dočkal už řádově čtvrtého filmového zpracování. Tentokrát se můžeš těšit nejen na skvělé herce, ale hlavně na zcela nové scény, kterým určitě přijdeš na chuť. Ben, Sue, Johnny a Reed se totiž pustí do experimentu, který souvisí s problémem interdimenzionálního cestování a co si sami vymyslí, to taky budou muset vyzkoušet. Poté, co se dostanou do prozatím nepoznaného alternativního prostoru vesmíru zjišťují, že návrat rozhodně nebude taková hračka, jako si původně mysleli. Jakmile se po řadě překážek a potíží vrátí zpátky, zjišťují, že jsou všichni obdařeni naprosto unikátními schopnostmi, které na světě nemají obdoby. 

Pixely (13.8.)

Datum 13. 8. 2015 je opravdu bohaté na filmové premiéry a snímek Pixely, kde v hlavní roli uvidíš oblíbeného komika Adama Sandlera, doplňuje nadějnou filmovou trojici premiér. Tentokrát se Adam Sandler coby nepřekonatelný hráč videoher Sam bude muset pustit do nebezpečného boje s mimozemšťany, kteří si herní videa vyložili po svém, jako vyhlášení války. Sam k sobě bude muset přizvat i další hráče, kteří patřili v minulosti mezi nejlepší a postarat se, aby mimozemšťané neohrozili lidskou existenci. 

Uuups! Noe zdrhnul … (20.8.)

Příběh Noeho a jeho záchranné archy si určitě snadno vybavíš. Dokážeš si ale sama představit, jak to se zvířátky může dopadnout, když se na archu nedostanou a doslova za zády je ona obrovská živelná pohroma v podobě povodně? Dva Raťafáci, Dejv a Finík, tě uvedou do příběhu, na který jen tak nezapomeneš. A uvidíš, že když zvířata drží při sobě a táhnou za jeden provaz, dokážou nemožné. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 31. 07. 2015   |   Zobrazeno: 7011x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.