Česko Slovensko má talent 3. díl

Finále soutěže je za námi a s takovým výsledkem opravdu počítal jen málokdo. Napadlo by tě na začátku soutěže, že vyhraje právě tahle nenápadná dívka, která před sebou rozhodně neměla nijak slibnou budoucnost? Porotu rozhodně ne, ale diváci rozhodli jasně. Vítězem se stala Gyöngyi Bodišová.

Gyöngyi Bodišová se stala vítězkou talentu

Pátý ročník talentové soutěže Česko Slovensko má talent byl opravdu překvapivý po všech stránkách. Ve finále diváci rozhodovali svými hlasy o vítězi, vybírat mohli z celkem deseti soutěžících, které ale vybrala do finále samotná porota. Kdo by to byl čekal, že vítězem se stane právě dvaadvacetiletá dívka, která diváky oslnila svým zpěvem.

Na výkon Gyöngyi Bodišové čekala porota několik castingů po sobě a jakmile tahle nenápadná dívka dozpívala, zvedla se nejen porota ze svých křesel, ale dokonce i diváci, které během prvního vystoupení ohromila. Nikdo však ještě v tu chvíli netušil, že právě tahle dívka bude dalším velkým talentem. Ani její životní příběh totiž nenasvědčoval tomu, že by se měla stát prakticky ze dne a den pěveckou hvězdou, které diváci pošlou největší počet hlasů.

Bodišová zabodovala s písničkou Vyznanie od zpěvačky Mariky Gombitové a co si budeme povídat, nasadila laťku opravdu hodně vysoko. Právě tahle píseň je jedna z nejnáročnějších a kdejaká profesionální zpěvačka si na ni ani netroufne. Že diváky i porotu ohromila zpěvem, to bylo jasné už na první pohled, ale navíc je oslnila i svým životním příběhem a pohnutým osudem. Život totiž stihla poznat i z té temnější stránky.

Holka z ulice

Gyöngyi Bodišová se narodila do početné rodiny – její matka měla víc jak 10 dětí, a protože nemohla všechny uživit najednou, rozhodla se dát Gyöngyi do kojeneckého ústavu, odkud byla následně přesunuta do dětského domova. Ani po opuštění dětského domova to neměla Gyöngyi  snadné, protože přišla o všechny své doklady a navíc neměla kde bydlet. Jejím jediným útočištěm byl stan, ve kterém žila víc jak půl roku. Už v dětském domově ale narazila na vychovatele, který ji podporoval ve zpěvu a viděl v ní obrovský talent. Dnes může říct, že se nemýlil a že podpora z jeho strany byla naprosto správná.

Gyöngyi Bodišová nebyla v talentu poprvé

Možná budeš překvapená, ale Bodišová rozhodně nebyla v soutěži Česko Slovensko má talent úplně poprvé. Už v roce 2008, tehdy ještě jako malá patnáctiletá holka, oslnila svým zpěvem v talentu porotu a dokázala téměř nemožné. Nad jejím výkonem ukápla slza i jednomu z nejpřísnějších porotců, Palo Haberovi. Ostatně, podívej se sama, jak moc byla porota dojatá nad jejím výkonem před mnoha lety. 

Velká proměna

Gyöngyi přišla do talentu jako úplně obyčejná holka v tričku a obnošených kalhotách. Jakmile se ale člověk dostane do kterékoli soutěže, nastává absolutní obrat. Každý soutěžící se dostává do rukou těch nejlepších vizážistů a stylistů, kteří dokáží společnými silami dělat skutečné zázraky. Není se tak čemu divit, že i Gyöngyi prošla obrovskou proměnou a možná bys ji ani nepoznala nebýt nezaměnitelného hlasu, kterým očarovala veřejnost. I teď bys možná byla překvapená, jak moc jí to slušelo při velkém finále, kdy se zároveň dozvěděla tu šťastnou novinu a stala se novým, celkově pátým, vítězem talentu. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 12. 2015   |   Zobrazeno: 5806x

Témata článku:Svět celebrit

Komentáře

Ali baba(♥ Avril LAVIGNE♥)

kaik: No ono to bylo spíš tak, že jsem napsala komentář (který nedával vůbec smysl) a tak jsem "musela" napsat něco jínýho. Navíc bylo to myšleno tak, že : "Proč to sem JÁ DÁVÁM". Doufám že to chápeš smajl

Ali babaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

EllberryVIP

kaik: nedám si tam svoji fotku protože ji nemám v počítači a mobil mám nokii jinak by jsem tam svoji fotku měla nechhci se s tebou hádat ale myslím že všechno není tvoje věc

EllberryTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ara111VIP(♥Howrse♥)

Myslím že tu hlavní roli hrál příběh, protože ve finále se moc nepředvedla. Měla zůstat u češtiny, to by jí vyšlo líp. Česky zpívá naprosto úžasně, má skvělou barvu a čistý hlas.
Fandila jsem Mirror family a právé jí, takže =3 fajne =3
A jinak jako nechápu jak se mohli do finále dostat Roboti... co to je za talent, že se oblečeš do kostýmu a přes úpravu hlasu pak něco zazpíváš (vážně jsem řekla "zpívat"?)??!!
Předtím jsem fandila taky Big names, ale jako... poprvé to bylo vtipné a originální, ale pak to přestávalo mít šmrnc protože tam není tolik manévrovacího prostoru a Finální představení bylo vyloženě nudné a ten vtip "že prý moc křičel" srsly? Nic ohranějšího snad ani není na té naší malé planetce není..

ara111To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ka(MUSIC GIRL)

Finále mě nas*alo. Ta blbka vzhrála jenom kvůli svému životnímu příběhu. Bylo to nespravedlivý.

Tenhle ročník byl úžasnej. Fandila jsem BIG NAMES, Robotům, Mirror family, tý paní co zpívala dřív v kostele(zpívala božsky) ale nejvíc mě rozvařil Francesco z Chile.smajl TO JE HORKO!!!!

kaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

pejsek123(♥ We love DIY ♥)

Fandila jsem teda BIG NAMES navíc kdyby tam nebyly moderátoři tak vyhraje BIG NAMES protože to oni na konci ukecaly lidi aby jí ten hlas dali ... což mně pěkně štve ...

pejsek123To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Angela29(Jsme trochu blázni.....al...)

je super jak jsou lidi v ČR a SR naivní...rozhodují jen podle toho,jaký měla ta holčina život a neohlížejí se na talent...zpěváků je na celém světě tolik,že je strašně těžké chytnout se v hudebním průmyslu...myslím,že bude ráda za ty prachy a okouknutí světa a v hudební kariéře se nechytne,v této době se špatně shánějí skladatelé,kteří budou skládat písně pro tu danou osobu...je to můj názor,až se pode mnou strhne hádka tak za to neručím...

Angela29To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Indis

Ó můj ........ bože! -.- Všude ta Gyöngyi mě už z ní opravdu je*ne, ale však čsmt, superstar atd.. jsou jen podvody... Soutěže ve, kterých se rozhoduje hned na začátku kdo vyhraje a tak by mě vůbec nepřekvapilo kdyby to vyhráli mirror family nebo další takový děs. smajl

IndisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.