Bloger/ka roku 2015

Velké finále Bloger/ka roku proběhlo 24. 11. 2015 v Hudebním divadle Karlín a musíme uznat, že se neslo opravdu ve velkém stylu. Možná už jsi o výsledcích ankety slyšela nebo jsi dokonce hlasovala. Pojďme se podívat, kdo se stal vítězem v jednotlivých kategoriích.  

Fashion Blogerka roku 2015 – A CUP OF STYLE

Lucka a Nicole jsou nejen sestry, ale i nejlepší kamarádky v jednom. Je vidět, že když se spojí dvě osobnosti, které mají k sobě opravdu velmi blízko, společně toho mohou opravdu hodně dokázat. Tohle sesterské duo vyhrálo cenu úplně poprvé a rozhodně to nebude naposledy. Jejich společný blog byl založen na konci roku 2009, ale už předtím měly obě dvě sestry řadu zkušeností, což pro ně bylo v každém případě přínosem. Zhruba před deseti lety se holky vrhly na blogování, ve kterém se věnovaly hlavně grafice, vlastnímu deníku nebo dokonce celebritám. Jejich zkušenosti a píle je dostala až na velké pódium divadla Karlín. 

Beauty Blogerka roku 2015 – Petra Lovely Hair

Není žádným tajemstvím, že největším koníčkem a vášní Petry Lovely Hair je móda a kosmetika. Na prvním místě v této anketě se rozhodně neumístila úplně poprvé, možná to pro tebe nebude překvapením. Už v letech 2013 a 2014 dokázala obhájit první místo Blogerky roku v kategorii Beauty a to rozhodně právem. Ostatně o výsledcích rozhoduje široká veřejnost, každý může poslat svůj hlas a Petra Vančurová měla nejvíc příznivců rovnou tři roky po sobě. Navíc si založila svou vlastní kosmetikou značku – PetraLovelyHair, která určitě značně přispěla k její popularitě. 

Life Blogerka roku 2015 – TerezaInOslo

TerezaInOslo je už dvojnásobnou držitelkou Blogerky roku v kategorii Life. Svým fanouškům a pravidelným odběratelům přináší hlavně své vlastní životní příběhy, vlastně se ve svých videích i na blogu nechává inspirovat tím, co právě dělá, kde se nachází nebo co se jí právě děje. Řadu fanoušků nasbírala i díky své vlastní svatbě, která proběhla v Praze a Tereza ji sama pojmenovala jako Norská svatba v Praze. Ostatně jak na jejím blogu, tak i na Instagramu se můžeš sama přesvědčit, jak pohádková její svatba byla. 

Food Blogerka roku 2015 – Kitchenette

Food Blogerka roku 2015 je Kichenette, vlastním jménem Markéta. A jak už jsi sama mohla odtušit, její blog a videa se zaměřují hlavně na gastronomii. Právě gastronomické blogy a vlogy jsou v posledních měsících jedny z nejoblíbenějších, protože díky foodblogerkám mají všichni možnost čerpat inspiraci pro každý den. Markéta má na svém blogu kompletní kuchařku, která je přehledně rozdělena do různých kategorií, v nichž se pak nachází jednotlivé, vynikající a jak tradiční, tak i netradiční recepty. Možní i pro tebe se stane Kichenette inspirací právě v kuchyni.

Videoblogerka roku 2015 - Shopaholic Nicol

Od koho jiného by se měly holky inspirovat, než právě od Videoblogerky roku? Shopaholic Nicol se primárně zaměřuje na Fashion, ale navržena byla v anketě do kategorie Videoblog. Za sebou mimo jiné nechala spoustu úspěšných a mediálně známých blogerek, jako například Teri Blitzen, MamaLifeStyle nebo StyleWithMe. Co myslíš, dokáže Shopaholic Nicol obhájit titul Videoblogerky roku i příští rok? Uvidíme! 

Videobloger roku 2015 - Hoggy

A konečně taky nějaký ten mužský představitel blogování. Videoblogerem roku se stal Hoggy, alias Petr Lexa. Hoggyho ti asi nemusíme dlouho představovat. Je totiž nejen vlogerem, ale i dobrým zpěvákem a jeho kapela Slza láme rekordy mnoha hitparád. A jak vznikla jeho přezdívka Hoggy? Podle jeho pihy, kterou má na tváři. Dřív si totiž Hoggy říkal Hoggwarts, což v překladu znamená bradavice. Název zkrátil a vznikla originální přezdívka Hoggy. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 26. 11. 2015   |   Zobrazeno: 8145x

Komentáře

nikcaman

miluji Shopaholic Nikol a Hoggyáška love love love love love smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl áááááááááááááááááááááááááá

nikcamanTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.