Zábava :-) :-D

Adventní kalendář - Tipy, DIY na dárky

Ahoj!

Dnes tu pro vás mám tipy na dárky, mihne se tu i pár DIY, tak doufám, že se vám článek zalíbí ;). Většina dárků je čistě z mé hlavy, takže to MUSÍTE ocenit! :D. Pár dárků bude trošku nákladnější, co se peněz týče, berte to skutečně jako tip ;)

Ideme na to! :D


1. Elektronická kniha

Pokud miluješ čtení, tak mi určitě porozumíš. Jestli někdo z tvé rodiny, či přátel rád čte, tak je to vhodný dárek, a ano, je hodně drahá, já sama bych si to nejspíš nekoupila, jelikož na čtení nemám stále čas, ale já tu knihu dostala od taťky, který jí nyní již nepoužívá ;). Musím se přiznat, že o této značce, konkrétně HanLin, jsem doposud nikdy neslyšela :D. Veliké plus je to, že kniha není podsvícená, takže máš pocit, že čteš skutečnou knihu. Ta má je na tlačítkové a jednoduché ovládání a netuším, jestli se dá koupit i dotyková, mě ta má vyhovuje:). Další plusko je i to, že se v ní dá přehrávat hudba ;)...Tento dárek by se určitě hodil velikému čtenáři ;)...Ještě bych měla nejspíš dodat, že se do ní vkládat paměťová karta, a knihy se do tohoto řazínení vkládají přes počítač, a stáhnuté, nejlíp z ulož.to ;)


Toto je onááá:D


2. Mixit

Ideální dárek pro milovníky Musli, který jsem letos objednala i pro mou sestru. Jednoduše to funguje takto: Jdete na jejich webovou stránku - Zde nebo do jejich obchodu (Mapu najdete na webu), a vyberete si tubus, namixujete si ingredience a máte svou potravu! :D. Druhou variantou je již namixované Musli v určitém tubusu. A cena se pohybuje kolem toho, kolik si přidáte ingrediencí a taky podle způsobu placení ;). Velmi se mi líbí tento koncept a myslím, že jste již o této značce slyšeli ;)



3.Osobitý boxík

Ideální dárek pro každého a stačí Vám k jeho výrobě nějaký boxík či krabice, kterou můžete zaplnit fotkami, drobnými dárečky a vašimi vzpomínkami ;). Určitě bude velice vhodné třeba vyšité, či pokreslené tričko například fixky na textil, či barvičkami na textil, které koupíte určitě v každém papírnictví ;)


4. Kvalitnejší kosmetika

Která určitě potěší každou slečnu, maminku a třeba i babičku ;). Je na vás, jestli sáhnete po Astoru, Rimmelu, nebo dokonce po Urban Decay ;)...Věřím, že sklidíš úspěch :)


Nevěděla jsem, jaký obrázek vložit :D


5. Rámeček s fotkou

Krásná jednoduchost, darovaná od srdce :). Vyvolejte fotečku, kupte rámeček a je to! Věřím, že se ti tento tip zalíbí ;)


6. Čokoláda se zlatým kupónem

Skvělý dárek pro všechny fanoušky Karlíka a továrny na čokoládu ;). Vyjměte čokoládu z obalu, vytiskněte nebo namalujte zlatý kupón, přiložte na čokoládu a krásně zabalte ;)...Jednoduché, že?


7. Skuchátka Wayfarer ve stylu makronek

Tyto sluchátka mě tak moc zaujala, že jsem je sem musela dát :D. Připadají mi strašně roztomilá a přímo k nakousnutí :D. Jejich cena se na internetu pohybuje okolo 240 kč. Trošku dražší, ale proč se o Vánocích neplácnout přes kapsu, a koupit něco dražšího. A taky, sluchátka používá každý, ne? :)



8. Krabička plná cukroví

Pokud obdarovaný rád jí, toto jistě ocení ;). Najděte nějakou pěknou krabičku a naplňte ji hooodně cukrovím :). Mě osobně by to nadchlo :D


9. Něco pro čajíčkáře ;)

Ideální dárek je i tento, pro lidi milující čaj :). Vhodný dárek je boxík 6 čajů od Teekanne, kde vlastně od každého druhu máte 5 kusů sáčků čaje ;). Pokud chcete, můžete to nechat v té krabiččce, která je velmi pěkná, nebo to posunout výš a naskládat čaje třeba do jiné krabičky, nebo to pěkně vypadá i v zavařovací sklenici ;)



10. Oblečení

Nejvhodnější je sáhnout po tričku s vtipným textem, které maleznete v gatu, vlastně kdekoliv, ale mě se nejvíc líbila trička v gatu a ani nejsou zas tak moc drahé, do 200 kč.

Druhým "měkkým" dárkem jsou určitě ponožky, vtipné například od Albi, a jsou toho teď plné obchody, takže si jistě vyberete ;)


11. Hrníček podle vás

Postačí ti hrníček a lihovka, či barvy na keramiku a sklo. Podle tvých představ si navrhneš a nakreslíš vše podle tvých představ a podle toho, pro koho volíš tento dárek ;). Jestli maluješ lihovkou, nezapomeň strčit hrníček po ozdobení do trouby na několik minut na zhruba 150 stupňů ;). Pokud maluješ barvami na keramiku, stačí nechat hrníček 3 dny schnout ;). Toto DIY bude určitě vypadat skvěle i na misce nebo talířku, vlastně kdekoliv ;)


12. Obal na mobil

Určitě potěší každého ;). Jestli chceš ušetřit, objednej přes E - shop, například Aliexpress, či ebay, ale hrozí, že ti nestihnou do Vánoc dojít, takže se možná budeš muset přece jen vypravit do kamenného obchodu ;)



A to by bylo vše, co pro vás dnes mám, doufám, že si třeba něco vyberete a pokud ano, tak mi určitě dejte vědět ;). Napište i, co vás zaujalo nebo by ste si přáli ;)

Mějte krásný den, Lisa ;)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.