Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

54%
Hra - Cheesecake Cooking
Video se načítá

Copak dnes budeme vařit? Což takhle vyzkoušet sýrový koláč? Vezmeme si k ruce nově získaný recept a jdeme vyrábět večeři. Stihnete udělat jídlo včas? Vyzkoušejte si své kuchařské dovednosti v této zábavné hře! Prověřte si, za jak dlouhou dobu dokážete kýžený sýrový koláč připravit a servírovat k jídlu.

 
82%
Hra - Farmers market
Video se načítá

Farmers market je super pěstitelská hra, ve které budete muset v každém kole stihnout odeslat k prodeji zadaný počet konkrétních plodin. Časový limit je dost omezený a tak si dobře rozmyslete a naplánujte, jak budete jednotlivá políčka okopávat, sázet, zalévat, hnojit i sklízet vzrostlé rostlinky, abyste v klidu postoupily :)

 
90%
Hra - Baby Hazel Sibling Care
Video se načítá

Pomozte Hazel s péčí o jeho malého bratra. Je ještě velmi malinký a proto vám čas od času přijde pomoci i maminka. Pomůžete Hazel s tímto úkolem?

 
79%
Hra - Youda Sushi Chef
Video se načítá

Tuto hru si zamilujete bez ohledu na to, jestli máte nebo nemáte rádi sushi. Opět se z vás stává šéfkuchař a zároveň obsluhujete své zákazníky. Musíte být opravdu rychlí, abyste to všechno stihli. Cílem je vydělat každý den určitou sumu peněz. Každý zákazník má jiné přání, které je zobrazeno v bublině. Vaším úkolem je připravit mu přesně to, co chce.

 
65%
Hra - Barbie Welcome Baby Brother
Video se načítá

Barbie se už nemůže dočkat svého bratra a proto se rozhodla, že pro něj připraví pěkné překvapení a vybere si nejkrásnější outfit v šatníku. Pomozte jí s tímto nápadem.

 
85%
Hra - Paint.IO

Dokážeš obsadit celé území herního pole a stát se naprostým šampionem v této IO hře? Na začátku si vyber jednu z připravených roztomilých postaviček a poté se vrhni do bojiště. Šipkami si označuješ své území, které se potvrdí, pokud se dostaneš zpět do svého pole.

 
85%
Hra - Monkey Go Happy Stage 195
Video se načítá

V tomto díle skvělé logické hry Monkey Go Happy se vydáš do opuštěných krajin, kde v kamenném bunkru budeš řešit složitý úkol dešifrování spousty pák. A jak už to bývá v každém díle, i tady budeš muset najít všech 10 opiček.

 
90%
Hra - Video Game Avatar
Video se načítá

Vytvořte si krásnou bojovnici, které se budou všichni bát. Na výběr máte pěkné oblečení, účesy a doplňky.

 
96%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá

Tvým úkolem je zařídit, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Musíš namíchat ingredience ve správném pořadí a vytvořit tak Amorův šíp. Jelikož je pár zrovna na vycházce v zoo, dejte si pozor, co namícháte, mohlo by to mít na zvířata vliv.