Všeho blog

7 tipů jak se učit

Ahoj všichni vítejte u dalšího článku, který se bude týkat toho,jak se dobře učit na test ale i normálně. Ještě bych vás chtěla poprosit o to, jestli by jste byly tak skvělí a napsali mi pár tipů na to nebo to ohledně školy např. máš radši češtinu nebo matiku a tak. Děkuji moc těm co mě podpořili jste skvělí a už dost zdržování a jdeme na to.


 1.můj první typ je ten, aby jste si každý den brali do školy sešit do kterého si v průběhu tě hodiny bude zapisovat poznámky s kterých se pak můžete učit.

2. když máte hodně kroužků svých povinností a další den píšete test tak samozřejmě nic nestíháte a proto vám doporučuji aby jste si vytvořili plán a snažili se ho dodržovat.

3. Když si nemůžete něco zapamatovat tak si na to zkuste složit třeba písničku a často si jí opakujte a ono už si to tu cestičku do vaší hlavy zaručeně najde:-)

4. trénujte a přepisujte to je skvělí nápad protože jak to opisujete tak si to vlastně říkáte a opakujete si to

5. dávejte pozor už ve škole ať si to doma jenom zopakujete a máte toho méně

6. na nějaký jazyk kterým se ve škole učíte si můžete vytvořit kartičky s kterých můžete hrát pexeso nebo si to jenom opakovat s těmi kartičkami se dá dělat hodně

7. Jestli budete mít nějaký test tak si hlavně zvýrazňujte to nejdůležitější:)


Takže tohle by bylo z dnešního článku všechno nezapomeňte mi napsat ty tipy pokud se vám tenhle článek líbil nezapomeňte na like a moc vám děkuji zatím ahoj:-)

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Ty sice píšeš článek o tom, jak se má člověk učit, ale o učení nic nevíš, protože to nejdůležitějši ti tu chybí! Na základce ti stačí nadšprtat se danou látku. Pokud máš dobrou pamět, vystačíš si s tímto i na střední, ale na vysoké ti bude šprtání i všechny tvoje rady na nic. Musíš si v látce najít souvislosti. Naučit se jedno pravidlo a pak už ho aplikovat. I mezipředmětové souvislosti jsou důležité, třeba s fyzikou úzce souvisí chemie... Nemůžeš se všechno učit, to by ses z toho zbláznila, stačí ti naučit se myslet logicky a v souvislostech. A to většina studentů neumí, protože tohle nás ve škole neučí. A je mi líto, že píšeš rady, jak se učit a přitom tu základní a nejdůležitější věc neznáš! smajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

svallovka: Neříkám, že se mi to nelíbí, jen píšu svůj názor. S tímto přístupem k učení budeš mít časem problémy, ale to teď asi nepochopíš smajl Navíc jsem nenapsala, že máš vědět všechno, naopak jsem psala, že naučit se všechno nazpamět, jako básničku, je blbost, to ti časem, až bude učení těžší, praskne hlava. Jen jsem ti chtěla poradit, ale jestli to bereš jako kritiku, je mi to líto smajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.