Všechno možný

Horor

Nazdárek!!!! 

Dnes Vám napíšu jeden horor, který nám četla naše třídní na třídním výletě v 23 hodin večer a celá třída jsme byli po*raní strachy.


Jednoho večera, když byla jedna třída na třídním výletě u malebného rybníka se tři dívky Isabela, Klára a Winki rozhodly, že budou vyvolávat duchy. V chatce si na stůl rozprostřely bílý ubrus a na něj položily 3 svíčky. Začaly vyvolávat duchy. Když bylo 24:00 najednou Isabele začal zvonit mobil. Podívala se, kdo jí volá a bylo tam tel. číslo 000 000 000. Ty nuly připomínaly bubliny. Isabela zmáčkla červené tlačítko, aby hovor odmítla. Jenže její mobil nereagoval a místo vypnutí hovoru hovor přijmul. Z mobilu se ozvala tato slova: Za 3 dny utoneš. Poté se hovor vypnul. Dívky byly vyděšené a ihned šly za paní učitelkou, že jim volal někdo s číslem 000 000 000 a sdělil Isabele, že za 3 dny utone. Paní učitelka jim řekla, že si  nich určitě někdo udělal legraci. Ale i přesto byly dívky vyděšené. Když přicházeli k chatce, Isabela uslyšela něco u rybníka a poté viděla z rybníka vycházet nějakého člověka. Dívky si zamčely chatku a zahrabaly se do peřin. Isabela se vzbudila v 3:00 a v okně spatřila tvář neznámé osoby. Tvář se na ni upřeně dívala na Isabelu. Potom odešla směrem k rybníku. Dívka vykřikla a vzbudily se i její kamarádky Klára a Winki. Zeptaly se jí, co se stalo a Isabela jim vše povyprávěla. Následující večer jim paní učitelka vyprávěla o dívce, která se utopila právě v tomto rybníku, proto byla Isabela ještě víc vyděšená. Když uplynuly 3 dny od záhadného hovoru, byla večer stezka odvahy. Stezka odvahy vedla kolem rybníka. Klára s Winki se rozhodly, že na Isabelu počkají na konci stezky odvahy. Isabela šla na stezku odvahy sama. Když se blížila k rybníku, začala se jí třást kolena. Isabela byla u rybníka, když v tom něco zabublalo. Isabela se nahnula nad vodní hladinu a spatřila tam tvář dívky, tu co viděla v okně. Tvář vystoupila i s tělem nad hladinu a vtáhlo Isabelu do rybníka. Dívka co byla v rybníku byla právě ta, která se zde utopila. Isabela  už na hladinu nevyplavala......


Když nám naše třídní ten horor dočetla, tak ještě jedna teta, (byla tam jako dospělý doprovod, aby na nás naše třídní nebyla sama) vylezla z křoví v bílém prostěradle, tak skoro celá třída zapištěla. Já ne, ale lekla sem se, když ostatní zapištěli. Celá třída jsme byli úplně po*raní strachy.


Každopádně, jestli se Vám tento článek líbil, tak dejte + a napište taky nějaký komentík :-D

Na shledanou u dalšího článku!!! :-D

Komentáře

elisonka(Milujeme Meghan Trainor!)

Všechny máte pravdu, ale děkuji za komentíky smajlsmajlsmajl

Edit 14:43: Jo a omlouvám se, ten horor sem si moc nepamatoval a, tak sem to napsala trochu jinak. Pokusím se vám poslat ten přesný horor...

Edit 15:02: Tady je to přesné



ednoho dne jeli tři nejlepší kámošky Bella, Katy a Sandra spolu se svojí třídou na školní výlet na 4 dny. Až dojeli, rozdělovali se do chatek a samozřejmě byly Sandra, Bella a Katy spolu samy v chatce. Toho večera se schodli, že nebudou celou noc spát. Taky to udělali. Ve 23:55 kdy už všichni spali vyšly všechny tři ven z chatky. Nebály se, byly v pohodě, ale až do té doby než Katy vyděla něco černého zmizet za jejich chatkou. Šly se tam opatrně podívat. Za chatkou nic nebylo, viděly jen odlétat velkého černého ptáka. Všechny si oddechly. Přesně v 00:00 něco šlouchlo ve vodě. Hrozně moc se lekly. CHvíli se nic nedělo, ale pak zase! Voda se začala pomalu zvedat. Nejlepší kamarádky se tak lekly že zaběhly do chatky, zatáhly závěsy, rozsvátily si a zamčely se. Bella se koukla do mobilu kolik je hodin. Hrozně se lekla když uviděla že je přesně 00:00 a že má celý mobil mokrý! Sandra malinko roztáhla závěsy a koukla se směrem na jezero. Viděla jak něco leze z vody, nějaký vodový člověk. Vstal a šel směrem k jejich chatce. Hrozně se jí rozbušilo srdce smile nemohla skoro vůbec dýchat a zpustit z bytosti oči! Po pár sekundách kdy už byla bytost 5 mětrů od jejich chatky, se Belle na mobilu ukázal čas 00:01. V ten okamžik se bytost rozpustila. Byly vyděšené, a radši šly spát. Druhý den taky v noci ve 22:00 si zapálily svíčku, sedly si do malého kruhu a začaly vyvolávat duchy. Všechny tři naráz říkaly: duchové zemřelých kdysi bydlících v této chatce, udělejte nějaké znamení aby jsme viděly že jste tu! Najdenou začal Belle zvonit mobil s neznámým číslem 000 000 000. Byly vyděšené víc než předchozí den a pochopily, že to má něco společného s tím jezerem, protože věděly že nuly vypadají jako bubliny. Zmáčkla červené tlačítko (konec hovoru) jenže mobil se jí poblbnul a hovor přijmula! Vykřikla a slyšela jen bublání a jak tam někdo bublavě 3X řekl ,,smrt". Bella už to nevydržela a velkou silou mobilem praštila o stůl. Byl zničený a vytýkala z něj trochu voda.

Edit 15:04: Ten příběh se nezkopíroval celý, takže tady je ten zbytek.


Druhý den to vše řekli paním učitelkám. Jedna paní učitelka jim řekla, že prý se v jezeře utopila mladá dívka a kdo je o půlnoci venku, začne voda bublat a z vody začne vylýzat ta mladá dívka celá z vody. Sandra, Katy a Bella se polekaly. Ten večer ve 21:00 kdy byla velká tma, museli jít všichni kolem jezera v malém lesíku na stezku odvahy. Bella šla jako naschvál poslední. Katy a Sandra na ni projistou čekaly i s pár klukama ze třídy, aby zjistili zda je Bella srab.Cesta byla vyznačená svíčkami. V půlce cesty Bella neviděla žádné svíčky. Kousek popošla a najednou se vedle ní jedna svíčka rozhořela a Belle se zapálily kalhoty. Po pár sekundách celá Bella vzplanula a spadla do jezera a utopila se. Po té době vidí každý kdo jde na stezku odvahy obličej Belly v jezeře. Bella vlastně zastoupila utopenou dívku, a dívka se nyní zjevila ve svém prázdném hrobě živá, kde po chvíli umřela protože jí došel kyslík. A to samé se stane Belle, ale teprve až se utopí někdo další.

elisonkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.