Všechno možné i nemožné :D

Ten pocit když ....... 2 ! :D

fA sakrááá zase technické potíže na začátek -_- ...  fff ne moc bíle cccc moc šedé ? .. sakra sakra né moc světlé ... vidíte už jsem fakt vypadla z formy :( ... 

FFFF Ok ještě nastavit písmo ... AA ne sakra já chcu modrou -_-.. ff joo ! :D.. 


No ok Já to nebudu napínat jsem zpět .... jéééj ... :D !! Po dlouhé pauze ... jsem tu ! :) (Pokud si myslíte že každý prázdniny bude pauza tak to se fakt mýlíš chlapečku ... holčičko ... to je jedno ! :D.. Prostě fakt se nebojte že budu mít PAUZU třeba 2 měsíce.. to fakt ne ! :D.. Prostě já tu pauzu potřebovala ... no kvůli tomu že .. mám skoro 99 lvl v transformice jeeeeee!!!! :DD.. ok dobře to vás asi nezajímá co ? .. ok já to nebudu natahovat :D....)


1. Ten pocit když si před prázdninama řekneš "Joooooo prázdniny žádná škola " a najednou je neděle večer 23:00 a vlastně si uvědomíš že prázdniny skončily (jop můj případ :D)... ten kdo to nechápe má bohužel smůlu nechce se mě nic vysvětlovat SORRY :/ ..


2. Ten pocit když .. si řekneš "Tak a tet se půjdu učit .. dobře dobře YTBR udělal video  ? odkládám tě učení ..." o 4. hodiny později "To už je 17:00 ? .. ok půjdu se fakt učit v 19:00 ! .." V 19:00 "ještě chvíli ... :/... Někdy v 23:00 "Ok učit se nebudu .. naučím se to o přestávce" #NEKOPÍRUJUKOVYHOLOL P.S. asi bych se měla jít po tomto článku fakt začít učit -_-... 


3. Tep pocit když .... šaháš po kapsách a nemůžeš najít mobil .... (jj ten pocit znám .. :/ :D)


4. Ten pocit když.... jdou všichni do školy a ty jako jediná zůstaneš doma !! (jj to bylo před minulí týden ... #pařilajsemCS:GOaletonikohofktnezajímáco?:D)


5.Ten divný pocit když ... začneš tancovat (PŘ.) na zastávce a všichni na tebe čumí jako na deb*** a ty zjistíš že tu hudbu máš ve sluchátkách... (Jo to sem mě stalo .. a né jenom jednou !! :DDD)


6. Ten pocik když ... znáš jako jediný/á WI-FI heslo od (PŘ) školy ... (Jo já to heslo znám jako jediná .. pařím na WC .. :D..) 


7. Tento pocit chcu !!!!!!! :D.. 

           


8. Ten pocit když ... Učitelka příde do třídy a rozdá testy... a nikdo nevěděl o tom že se nějáký test píše a ona řekne: Máte se učit pořád milánci .. :) ... (Už chápete proč málo vydávám články ? :DD..) 


9. Ten pocit když...... máš super sen o tom jak nemusíš do školy zrovna sedáš za pc a zapínáš nějákou super hru ... a blížíš se skoro do konce hry a najednou začne pípat budík a zjistíš že do školy musíš :DD... 


10. Ten pocit když ... tento pocit je uplně na nic ! ... (kdo nechápe tak nechápu facepalm) 



Okay ! To je všechno mějte se krásně .. ne nekopíruj .. ok ok .. mějte se smějte se... nekopíííruuuuj !!!! Dobře... Takže Bambus ! :D .. (nekopíruj ... já ale aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) P.S. já se du už učit ... možná huehuehuehhuehue (Ano zase to dement bude dělat někdy o 23:00 :D.. jak já nesnáším PROKRASTINACI :D) 



 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.