Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

93%
Hra - Hamster Care
Video se načítá

Kdo by neměl rád roztomilá zvířátka? V této hře na Vás čeká opravdu povedený křečík, o kterého se budete starat. Na začátku si můžete vybrat, jestli chcete hrát s časovým limitem, nebo úplně volně a pak už můžete začít křečka umývat, sušit, česat, krmit, mazlit se s ním nebo pro něj vybírat doplňky.

 
85%
Hra - Magic Nail Spa
Video se načítá

Splň svým zákaznicím jejich touhu po tom, aby jejich nehty vypadaly naprosto božsky. Ve hře Magic Nail Spa budeš mít k dispozici nehtové studio vybavené do posledního puntíku a nic tě tak nebud zdržovat od tvé tvůrčí práce.

 
63%
Hra - Farmer vs Zombies
Video se načítá

Na vzdálené farmě se rozhořel neočekávaný konflikt. Ze země začaly vylézat zombie a útočí na farmáře. Můžete si postavit různé budovy, které vám pomohou ve vaší misi. Kupujte si jednotky a vylepšení, abyste zlikvidovali valící se zombie. Máte stanovený limit jednotek, které postupem času navyšujete.

 
89%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá

V této skvělé závodní hře si nejprve vybereš stroj. Na výběr máš z aut, motorek nebo třeba bruslí. Poté už jen získáváš body za různé triky nebo za sbírání pokladů a bankovek. Čeká tě spousta zábavy ve velkém vodním parku!

 
85%
Hra - Cindy & Barbie Teen Rivalry
Video se načítá

Flynnovi se líbí Barbie, ale i Rapunzel a neví se mezi nimi rozhodnout. Pomoz mu volbu usnadnit a splň s každou princeznou nějakou roli.

 
73%
Hra - Baby Hazel Skin Trouble
Video se načítá

Pomozte Hazel s uzdravenhím od planých neštovic. Nejdříve za ní přijde lékař a pak bude už jen na vás, jakou péči jí poskytnete. Uzdraví se opět?

 
76%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá

V této parádní závodní hře dostanete pod svá křídla závodního chrta, o kterého se budete muset starat a trénovat ho. Napřed si vyberte slot, kam se hra bude ukládat vaše hra. Potom zvolte barvu jméno pro vašeho pejska. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout jako první z boxu (fast out of the box) nebo může před cílem zabrat (strong finisher). Vaším úkolem bude trénovat vašeho pejska (training), kde můžete trénovat jeho výdrž (stamina) nebo jeho rychlost (speed). Trénujteho pomocí myši klikejte na kolečko na obrazovce tak, aby čára byla pouze zelená (nesmí být oranžová nebo červená nebo pejska unavíte). Potom se přesunete domů (home), jakmile vaše výdrž klesne pod 50 procent. Doma musíte pejska nakrmit pod kolonkou (manage costs, kde mu můžete vybrat stravu, tekutiny a dokonce i personál co se o něj bude starat, dávejte pozor, abyste nevyčerpali všechny peníze na jeho výživu, ta je pro něj nejdůležitější). Potom zmáčknete kolonku odpočívat (rest). Musíte také dbát na to, aby váš mazlíček byl šťastný a zdraví (hapiness, health, když je to v zeleném nebo oranžovém, tak to je ještě dobré). Když váš závodník bude smutný, tak mu můžete koupit v obchodě (shop) hračky, které mu zvýší náladu. Můžete mu koupit i obleček, který ho udrží v zimě v teple, i pelíšek nebo boudu, která samozřejmě zlepší jeho spánek a výdrž. Pokud váš pejsek bude nemocný tak ho musíte vzít k veterináři (vet), kde ho můžete naočkovat nebo léčit (záleží na závažnosti). Když chcete závodit, tak zmáčkněte tlačítko závodní dráha (race track), kde dokonce můžete i sázet na svého pejska když si věříte. V průběhu závodu mačkejte pomocí myši psí kolonky, které ho zrychlí. DÁVEJTE SI POZOR, ABYSTE NEMAČKALI ČERVENÉ KŘÍŽKY, TO PLATÍ I U TRÉNINGU!

 
58%
Hra - Downhill Snowboard 3
Video se načítá

Podaří se vám na prkně uprchnout před lavinou, která se na vás žene? Po cestě se navíc snažíte předvádět ty nejlepší triky, abyste získali co nejvíce bodů.