UŠI NESTRAŽENÉ(povídka)

UŠI NASTRAŽENÉ 1.kapitola

Konečně zvoní!Dnes to nebylo hrozný,byl to první den deváte třídy takže jsme se seznámili s naší novou učitelkou.Byla mladá,blond vlasy měla svázané do dlouhého copu který ji sahal až nad zadek,počítám že jí bylo tak 30 nanejvíš 35.

Vypadalo to že to bude dobrá učitelka.

Vyšla jsem ze školy,všude běhali prvnačci s úsměvem od ucha k uchu.Vzpomněla jsem na sebe .Taky jsem takhle pobíhala?Hmm,nepamatuju si.

Houf dětí z mé třídy šlo na autobusovou zástávku,já s nimi.Skoro celá třída bydlela ve stejný ulici jako já,takže jsem se s těma blbečkama musela stýkat i když jsem šla na zahradu zalýt květiny.A moje jediná kamarádka bydlela na konci města...No jo mám smůlu.

Rychle jsem nastoupila do autobusu ,namířila jsem to k jedinému volnému sedadlu.Ale někdo mě odstrčil!,,Snad sis nemyslela že budeš sedět?!To si zapomněla za prázdniny že tady vždy sedím já!!??Jessicío!´´

Zvedla jsem hlavu .Byla to  Linda.Největší barbie z naší třídy.,,Promin Lindo,jdu do zadu...´´´

Jízda v autobusu byla rychlá.Za chvíly,jsem byla doma.,,Jaký to bylo ve škole?´´zeptala se máma když jsem vstoupila do dveří.,,Jako vždy,nikdo si mě nevšímal a v autobusu mi zasedla místo Barbie...´´

,,Měla by si s tím něco dělat.Vždyt takhle to jde už od třetí třídy !´´

,,Mami,tenhle rok to vydržím .Potom si vyberu střední a najdu si kamarády...´´

Zašla jsem do pokoje,práskla dveřmi a lehla si do postele.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.