Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

54%
Hra - Cheesecake Cooking
Video se načítá

Copak dnes budeme vařit? Což takhle vyzkoušet sýrový koláč? Vezmeme si k ruce nově získaný recept a jdeme vyrábět večeři. Stihnete udělat jídlo včas? Vyzkoušejte si své kuchařské dovednosti v této zábavné hře! Prověřte si, za jak dlouhou dobu dokážete kýžený sýrový koláč připravit a servírovat k jídlu.

 
66%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá

Co takhle mít ranč plný krásných koní, které se Vám za péči budou odvděčovat svou hrdostí a úspěchy v jezdeckých závodech. Musíte si nejdříve koníčky pořídit, nakrmit je a vytrénovat. Poté se s nimi můžete vrhnout na dostihové závody. Hra je velmi hezky udělaná a všechny rozhodně zaujme. Je snadná na ovládání. O koníčky ale musíte dobře pečovat, aby se jim nestalo nic zlého.

 
85%
Hra - Cat Hair Salon

Kočička slaví narozeniny a pozvala své kočičí kamarádky na oslavu. Než ale samotná oslava začne, je třeba nejdříve všechny kočičky řádně připravit. Nejdříve každou kočku omyj a udělej jí nádherný sestřih jejich chloupků. Poté je uprav tak, aby byly všechny připraveny na oslavu. A zábavná párty může začít.

 
57%
Hra - Barbie Last Fling Before The Ring
Video se načítá

Barbie má už jen pár dní do svatby a proto je na čase, aby si užila rozloučenou se svobodou s jejím nejlepšími kamarádkami. Vyberte jí vhodné oblečení a vyplňte s ní menší test.

 
70%
Hra - Modern Queen Elsa
Video se načítá

Pomozte Else, aby si našla rychleji přítele a proměňte ji na krásnou slečnu dnešní doby. Změnit její můžete účes, make-up a oblečení.

 
71%
Hra - Rhinos Rollerball
Video se načítá

V této hře se setkáte s postavami z filmu Bolt - pes pro každý případ. Hlavním hrdinou je křeček Bivoj (v angličtině Rhino), kterému se ztratil kamarád Bolt. Bivoj je zavřený v plastové kouli a vy mu pomáháte se pohybovat přes různé překážky. Nezapomeňte cestou sbírat hvězdičky, za které dostanete bonusové body.

 
85%
Hra - Happy Glass Game

Úkol v této hře je velmi jednoduchý. Musíš nakreslit čáru, po které se poté voda, kterou přičaruješ, dostane až do sklenice a naplní ji až po okraj. Dokážeš v každém levelu naplnit sklenici?

 
54%
Hra - Fall Fashion Show
Video se načítá

Vyberte mladé slečně krásné šaty k tomu účes a překrásné doplňky, aby mohla jít na ples se svým partnerem.

 
86%
Hra - Christmas Model Makeover
Video se načítá

V této hře budete pomáhat mladé ženě s přípravou na vánoční akci. Napřed jí dejte pleťové masky, krémy, vytrhejte jí obočí a další procedůry. V další části budete dělat účes a make-up. Nakonec jí budete moci obléct do krásného oblečení.