Unicoleen ♥️

Unicorni nemaj zuby? / ASK

Ahojky no, ano konečně jsem si založila ASK! Takže..vám tady odpovím na otázky! Jej... LETS GO!


Máš se rád(a)? 

No prosím, kdo by mně neměl rád? Jsem jednorožec. Jsem velice inteligentní, vtipná, milá unicorňačka...může být někdo víc egoistický?


Jaké slovo tě popisuje?

Ehm..Tak asi úžasná nebo vynikající, jednorožec, unicorňačka....a nebo taky podprůměrně inteligentní...teda co? 


Kolik máš zubů?

Tss... já mám zuby? Asi jo že..já nevím! Jdu to spočítat, takže...jedna, dva, třicet, slon s pomazánkou,..123456789 Eh....


Jak ti říkají tví kamarádi?

Většinou idio...inteligent! Nebo taky šílená unicorňačka.. Třeba ve školce mi říkali mým jménem.. A nebo jedna moje unicorňačka mi říká Věšák! Tímto zdravím Kitty magic.. 


Věděli jste, že... (Doplň)

NO, já osobně nic nevím, ale to co jsem si zapamatovala když jsem ještě žila ve vesmíru je tohle: Věděli jste, že... když ufonské mládě medvěda rubikového nakrmíte mléčnou dráhou, bude sytý celých pět světelných let.


Vadí vám když někdo kouří cigarety?

No, mně asi nevadí nějak úplně, že někdo kouří. Je to jeho život, tak ať si ho zničí, ale když někdo vyloženě vedle mně kouří to už mi vadí. Nesnáším ten smrad, ani pomyšlení na plíce toho kuřáka.


Názor na diskriminaci holek?

No, je to příšerné, mám k tomu svůj vlastní příběh, ale o tom až jindy. Co úplně nesnáším je, když třeba někdo říká že modrá je barva jen pro kluky, nebo když někdo říká že florbal, fotbal atd. můžou hrát jen kluci a na holky je to až příliš. Každý je jiný a každý má rád něco jiného. Npř. i když jsem holka tak si můžu přece zahrát fotbal a když mi to půjde můžu to i vyhrát...ne?


Tohle je pro dnešní článek všechno. Doufám že se vám líbil, dejte vesmírnému mláděti medvěda kousek mléčné dráhy a Awuuj!















Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.