to co mě zrovna napadne

Alex a spol

Dnes jsem rozhodla napsat o tomto serialu proto ,že je to vlastně úplná novinka takže bych vám chtěla říct jak to vidím já.Takže potom co jsem viděla první tři díly si o tom myslím tohle:

Je to docela zajímavý serial o tom jak parta studentů objevuje svoji lásku k hudbě v tajné místnosti ,které našli ve škole a zároveň se vzájemně poznávají.Taky tam asi ve třetím díle dojde ke zvratu ,že NIcol příjde na to že Emma (obě holky z party) je dcera ředitele. Podle toho co mi řekla má kamarádka ,která je z Bulharska kde jsou v tomto serialu o něco napřed tam dojde i k jiným zvratům, které vám neprozradím.

Dále bych se ráda zeptala všech ,kdo tenhle serial už viděl. Taky vám je tak líto Nicol? Myslím to ,že ona se zná s Alexem bůh ví jak dlouho a má ho ráda a Alex jednou uvidí Emmu a zamiluje se do ní.Jestli je vám to líto napište mi to do komentářů. ahoj a děkuji ,že sis si to přečetla.

PS: jestli jsi kluk děkuji ,že sis to přečetl

Komentáře

KatherineWerewolf-VampireVIP(Disney channel)

Ten seriál jsem zatím ještě neviděla, ale chystám se na něj podívat smajlsmajl
Když dávali upoutávku, myslela jsem si, že bude Alex s Nicol a nevim proč, ale připadalo mi to trochu nefér. smajl Asi z toho důvodu, že Emma vypadá v upoutávkách jako vedlejší postava a docela hodně tam vynikásmajl
Když jsem ale viděla přípravu seriálu, bylo to už o něco lepší, takže já si myslim, že se k sobě hodí víc s Emmou smajl
Můj názor smajlsmajl

KatherineWerewolf-VampireTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.