The Second Breakfest Club

Kaktusek 2

Já a můj Kaktusek

Přiběhla jsem celá udýchaná. za chvíli jsme měli vystupovat s naším číslem na školní akci. al přiběhla jsem na poslední chvíli.
"Kde jsi byla tak dlouho!?" vykřikla jedna spolužačka.
"No - já se omlouvám, ale... Jak to jen říct... Bylo to takhle: Odpoledne jsem přišla ze školy a najedla se a přesně ve dvě někdo zaťukal na okno..."
"Co?? Vždyť bydlíte ve čtvrtém pařte v paneláku??" nechápala kamarádka.
"No právě! Byl to totiž pan Dinosaurus, který si přišel pro výpalné. On chodí kyždý měsíc, ale přesně v šest hodin. A dnes přišel dřív a povídal 'Já se moc omlouvám, ale dnes jdeme s manželkou do divadla, takže jsem musel přijít teď.' Naši nebyli doma, tak jsem mu nemohla zaplatit. A Kaktusek vyskočil na parapet a zařval na pana Dinosaura. 'Hej! nic ti nedáme ty jeden blbej Dinosaure! Jdi do - do - do pryč!' zaječel a hodil panu Dinosaurovi do oka hlínu. Bylo štěstí, že se i můj Kaktusek umí ovládat a nenadával moc. Ale panu Dinosautovi se to nelíbilo. Staršlivě zařval, až se otřásaly stromy. Zbořil nám celý panelák a tak jsem nemusela platit výpalné. No, ale nepřišla jsem proto, že chvíli trvá, než se postaví celý nový panelák, tak aby vypadal úplně stejně jako ten původní. Ale já to stihla a úplně sama!" dořekla jsem.
Většina dětí jen zírala s otevřenou pusou, jako na nějaké zjevení, někdo si ťukal na čelo. Nechápu proč mi nevěřili!?



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.