The Second Breakfest Club

Banánorožci

Nedávno jsem objevila nové zvíře... ano, jedná se o magického banánorožce. Řekla jsem si, že bude nejlepší, když o něm napíšu článek (jakožto nejznámější, nejlepší a nejúžasnější přírodovědkyně mám povinnost informovat veřejnost o nových druzích...).




Toto je stručný náčrt onoho zvířete. Je totiž velice plachý a nenechá se vyfotit.

Banánorožci jsou schopni žít skoro všude na světě. Někteří žijí i v mysli perverzních osob (jako třeba v mojí).

Pověsti o banánorožcích sahají do dávné minulosti, ale byli chybně nazýváni jednorožcem. V dnešní době si s jistotou troufám říct, že zvíře jako jednorožec neexistuje.

Takže jak je jasné z názvu a obrázku, magický koník má místo rohu banán. Celkově je kůň celkem malý, asi jako větší poník. Srst má huňatou a většinou nějakou netradiční barvu, jakou je třeba růžová.

Banánorožci jsou velice ohroženi. Pytláci je loví kvůli jejich rohu. A když připravíte banánorožce o jeho banán, tak při nejlepším ztratí svou magickou moc, při nejhorším zemře.

Nemyslete si, banánorožci nejí banány, to by byli skoro kanibalové. Živí se myšlenkami svého hostitele (ale nejsou paraziti v podstatě se jedná spíš o majitele). Osobě to nijak neuškodí, ba naopak, je to velice inspirativní. 

Banánorožci jsou nejtupější živočichové vůbec. I když to vypadá, že by magický koník mohl být inteligentní, ale to není pravda, je pouze magický. 


Když se EU dozvěděla, že existuje bájný banánorožec rozhodli se s tím něco udělat. Momentálně se projednávají zákony ohledně ochrany druhu. S největší pravděpodobností se rozdělí dotace pro Letní medvědy a polovina půjde pro banánorožce. Ovšem, když se o tom dozvěděli medvědi, tak se jim to nelíbilo. Tak na znamení protestu páchají hromadné sebevraždy.


Takže, nejste banánorožcům jejich banány a užívejte života. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.