ThatBlog

Kdo jsem já? 3 - povídka

Hi Dragon Lovers! Dneska jsem se dokopala k napsání dalšího dílu (což není typické XD) Jdeme na to!


,,Jak vám s tím ale pomůžu já? A kde to vůbec jsem?'' byla jsem zmatená. ,,Říkal jsem ti o tom, že máš v sobě světlo. A jsi v zemi draků, která potřebuje rovnováhu.'' objasni mi to zlatý drak. ,,Nám, drakům temnoty a stínů se nikdy nevedlo lépe!'' odsekl stínový drak. ,,Jenže ostatní tvím přičiněním umírají, Brzy budete jen vy, zamoříte to tu celé, a pak ani na vás nezbyte temno...'' zlatý drak se zdál moudrý. ,,Ale znovu, co se mnou chcete udělat?'' vypadala jsem opravdu vyvedená z míry, proto mi zlatý drak pomohl: ,,Jediné, co ti uděláme je, že tě proměníme na draka, a naučíme tě ovládat tvou moc, abys mohla regulovat počty stínových draků.'' Přikývla jsem. ,,Nás nikdo zabíjet nebude!'' Zařval stínový drak, a poté odešel. ,,Shadow tě tu provede, Zeno. Shadow! Dej si svou skutečnou podobu!'' Okřikl zlatý drak upíra Shadowa. Shadow se proměnil na krásného černého draka, a odešli jsme z místnosti. Zatím se mi zdála tato vláda jaksi neuspořádaná.


Shadow mě zavedl nejdřív do kuchyně, kde vařila dívka s modrými dlouhými vlasy, zamávala a jemně se usmála. ,,To je Lucy, taky čeká na přeměnu, máte pokoje vedle sebe.'' informoval mě Shadow. Šli jsme dál. Na cvičišti metala ohnivé koule snědá dívka s červenými vlasy do špiček. ,,Ta se jmenje Nataly, je zatím nejblíž přeměně v draka.'' Pak jsme zase poodešli. V zahradě dívka s úplně hnědou pletí a zelenými vlasy po ramena pěstovala stromky. ,,To je Meg, ta nejklidnější bytost, kterou můžeš poznat.'' informoval mě opět Shadow. Nyní jsem se místo přikývnutí zeptala: ,,Je tu někdo čtvrtý?'' ,,Ano, ty!'' odpověděl mi Shadow. ,,Já? Proč? Vždyť mi říkali že jsem světlo!'' ,,Ano, jsi světlo, ale musíš se učit, a to techniky vzduchu. Mnohem rychleji se naučíš létat.'' objasnil mi to Shadow. Poté jsem se měla převléknout do dalšího oblečení, které mi přez den někdo nachystal do skříně. Byly to leginy v bílé barvě, a úzké tričko ve stejné barvě se stříbrnou broží jako můj amulet. Spolu se Shadowem jsem odešla na cvičiště. ,,Ale, ne! Další člen? Už tři byly moc!'' stěžovala si Nataly. ,,Nech toho! Víš že jsou elementy čtyři!'' Nataly sklapla, a zvědavě se na mě zadívala. Meg seděla v tureckém sedu, a ani se neohlédla. Lucy se zas usmála.

V rohu stála stříbrná dračice vypadajíc přísně. Všecny jsme byly oblečeny v ůzkém oblečení v barvě našeho elementu. Shadow odešel do rohu kde byl stín, a mlčky nás sledoval. ,,Já jsem Silver, a budu vás učit boj, je to jasné?'' Silver vypadala docela klidně. ,,Tak, Zena bude bojovat s Lucy a Meg s Nataly. Začněte!'' Postavily jsme se tak, jak nám bylo řečeno. ,,Máš hezký jméno a vlasy. Nechceš na návštěvu ke mě?'' optala se Lucy. Jen jsem přikývla, a pustily jsme se do boje. Já se snažila být co nejrychlejší a skákat. Lucy vsadila na plynulé pohyby, Meg na vytrvalost, a Nataly hlavně mlátila. Dvě skupinky se pustily do sebe. A výsledek? Spusta modřin, podlitin, odřenin a dvě remízy. ,,Tak jo, odpočiňte si. Budete se učit bojovat společně.'' Udělila Silver instrukce. Chvilk jsme si odpočinuly. Poté Silver tleskla a do dveří vběhly postavy v černém, nebyla jim vydět pusa. Jen černé oči. Obě skupiny se připravily na boj. Každájsme si vybrala jednu postavu. Rozběhly jsme se proti sobě, já jsem vyskočila, udělala přemet ve vzduchu, a postava se snažila neúspěšně uhnout proti ostré, vzdušné obruči. Netušila jsem, že to umím. Nataly mi ukázala palec nahoru, a já zkoušela i jiné pohyby. Třeba jsem spráskla ruce, a z mojich dlaní začal foukat silný vítr. Nebo jsem ruce zvedla a luskla, a přivolala jsem dvě malá tornáda. Lucy se zas naklonila dopředu s nataženýma rukama, a z podlahy vylezla velká vlna a zkropila postavu v černém. A třeba Meg pomalu zvedla ruce,  pak se s lusknutím pustila dolů, to způsobylo že se na stropě objevily kameny a spadly dolů. Postava se jim jen tak tak vyhla.


Tak, to je konec, pokračování plánuju brzo, a... ahoj.

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Je to pěkné, jen už bych si dávala pozor. Hranice mezi krásným, vyváženým příběhem a slátaninou je velice tenká. Samozřejmě ji má každý někde jinde, ale tak dramatickyn opravdu ne. Já už jsem tam pár prvků ze slátaniny našla, ale není to nic, co by se nedalo vyřešit v dalších kapitolách. Můj malý poznatek: Lucy pozvala Zen k sobě jen kvůli vzhledu, tohle je věc, kterou moc nemusím, ale tak budiš. (snad jsem ty jména nepopletla) Dále, pravopis třeba nepoznáš, to je v pohodě, ale příště si k tomu sedni a doplň chybějící písmenka a mezery (mezi slovy). Mezery mezi odstavci se dělávají, ale je někdy těžké poznat, jestli tam patří nebo ne. Sem bych ji já osobně nedávala. Na druhou stranu zkus dělat více odstavců. Těším se, jaká bude vrcholná zápletka. Ty maličkaté máš zatím pěkné. Takže na závěr ti řeknu, je to hezké a myslím, že ještě bude, jen pozor na ty chybky. Btw, vypadá to, že píšeš asi jen pro sebe a mě, takže ti chci poděkovat. =)

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ThatGirl2006(DragonLovers)

Naty a Kája: Děkuji za reakci, budu si dávat pozor na věci, na které mě upozorňuješ, jen škoda, že z těch cca 23 lidí jsi se jen ty zmohla na reakci (ať už kladnou, nebo zápornou). No nic, příběh bude pokračovat... K té Lucy jsem chtěla dodat, že má šestý smysl, ale jaksi na to nezbylo místosmajl. Udělala jsem ji takovou proto, že voda pro mě znamená náklonnost a možná i důvěřivost, ale hlavně zvědavost... Oheň je pro mě něco vážného, silného a zapáleného (smajl), země je taková klidná a vyvážená a vzduch přelétavý, zvědavý se smyslem pro humor. Doufám, že budeš číst dál a že se z toho nestane katastrofa... Mimochodem, ještě dodatek, ráda bych, aby sis navrhla postavu, k tomuto příběhu. Možná bude vystupovat málo, ale ráda bych tam měla něco jiného, než moje postavy... Ale to je jen na tobě. Jinak, podruhé, díky =D.

ThatGirl2006To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.