Terraria a Vše možné

Svět Draků-Díl 1. Začátek + Smutné události

Co je to svět draků? Jak vypadá?Jsou tam města atd.?

ÚVOD:

Svět draků je svět,ve kterým žije hodně rodinek draků v různých malých městech nebo vesničkách.Ve vesnicích i městech jsou obchody,porodnice, různé obchody s věcmi(např.rádio , knihy atd...).

Začátek:

Bylo nebylo,ve malém městečku s krásným zámkem,žila krásná dračí slečna jménem Retinazertismka,která je sirotek protože jí rodiče zemřeli když jí bylo 5.Retinazertismka je nyní dospělá a je to legendární dračí dívka , která má za úkol chránit města i vesničky před nebezpečím.

O 2 roky později

O 2 roky později se do měst i vesniček nastěhovalo mnoho dračích dvojic které si zakládají rodinu,Retinazertismka si toho všimla a také viděla že spousta z nich jde do porodnice.Retinazertismka se necítila sama a našla si mnoho přátel .Pár dní poté se přišla podívat jak se z vajíček líhnou malá dráčátka.

Když se mláďata vylíhla z vajíček tak zjistila které mládě patří k rodině.Na zdi byl vyvěšen seznam mláďat a jejich jména.Stálo tam:

Nicolas-Matka:Karin,Otec:Nicholas

Retinazer(Bratr: Spazmatism)-Matka:Retinaspaz,Otec:Spazth

Spazmatism(Bratr: Retinazer)-Matka:Retinaspaz,Otec:Spazth

Meadeiow-Matka:Hannah,Otec:Paul

Karin-Matka:Eyewia,Otec:Jeanneh

Nessie-Matka:Lorina,Otec:Kryšpíon

Gadget-Matka:Isis,Otec:Spazth

Bindy Suie-Otec:Steve,Matka:Terry

Amber Elixir-Matka:Sue,Otec:Rocky

Paul William-Otec:Joe,Matka:Yser

Aggy-Matka:Emma,Otec:Jay

Amber-Matka:Zoe,Otec:Jim

Fahraitaiment-Otec:Esth,Matka:Roxy

Roberoth-Otec:Steve,Matka:Terry

O 5 měsíců později

Když mláďata o něco vyrostla,napsala Retinazertismka všem dráčím rodinám dopis kde bylo napsáno že byla založena dračí škola ve které se draci naučí bojovat,naučí se bránit i umět správně chovat,také létat a komunikovat a učit jiné (např.co jsou to hodiny,kolik je hodin atd...).

O pár dnů později rodiče odvedli své potomky do školy.Byl tam dračí učitel jménem Jake a učil dráčata.První hodinu věnoval obraně,druhou bojům,třetí učení,čtvrtou ke komunikaci mezi sebou a pátou hodině správného chování a

Když skončila škola a rodiče si své potomky vyzvedli a odvedli domů,tak začali vypravovat co se ve škole učí,ale dvojčata Retinazer a Spazmatism měla otázku.

Retinazer:Mami,v kolik hodin budeme večeřet?

Máma:Jen klídek zlato,večeře bude za 30min hotová.

Spazmatism:Jak dlouho je 30min?

Táta:Kluci,podívejte se na hodiny.Vidíte tu velkou ručičku?Teď je na čísle 12,takže až bude na 6 tak bude večeře.

Bratři:Děkujeme.Můžeme prosím ven za kamarády?

Máma:Ano můžete, ale na večeři ať jste doma!

Kluci slíbili a šli ven za Nicolasem,Bindy,Amber Elixir a spousty dalších si užívat.

O 5let později

Z malých mláďat se stala Dráčata a Retinazertismka šla navštívit školu a její žáky.Byla překvapena jak se z malých mláďat stala dráčata.Skoro je nepoznala.

Ale také se staly nehody rodičům svých dětí.

Dne 5.5 1984

Dne 5.5 1984 se stala nehoda Paulovi,který měl namířeno letět do vesnice číslo 4 .Když chtěl přistát na travnaté ploše blízko stromu,tak byl sestřelen temnou ohnivou dračí koulí.Když byl zasažen temnou ohnivou dračí koulí,ztratil nad svým tělem kontrolu a narazil do stromu.Když narazil do stromu nedokázal svým tělem pohnout,křídla ho bolela a pálila a o něco později začal hořet strom.Paul se snažil utéct,ale nemohl protože při nárazu do stromu si zranil končetiny a přelámal si žebra.Kouř z ohně se rychle šířil a Paul se ho hodně nadýchal ,později pak zavřel oči a nakonec uhořel.

Draci kteří byli nablízku se mu snažili pomoci ale bylo už pozdě.Když Retinazertismka dorazila na místo kde se stala nehoda,viděla Paulovo tělo.Když viděla jeho uhořelé tělo,její oči se naplnily slzami a začala brečet.Později tam dorazila Meadeiow a její máma Hannah.

Když tam dorazily Hannah i Meadeiow brečely a donesly krásné svazky květin.

O 15min později

O 15min později dorazily i další rodiny.Na místě kde Paul zemřel udělala Retinazertismka hrob ve tvaru srdce.Paul zemřel ve věku dožitých 40let.Každý z draků donesl květiny,až pohřeb skončil tak všichni kromě Hannah a Meadeiow odešli.Meadeiow se slzami v očí se ptá mamky.

Meadeiow:Mami,nemohu tomu věřit že táta umřel,přála bych si aby žil.

Máma:Já vím zlato že si přeješ aby ještě žil ale on se nevrátí.Žije v nebi,žije už jen jeho duše.Naučil tě i hodně věcí,tak pojď půjdeme domů.

Když Meadeiow a Hannah odešly,zpráva o Paulově smrti se odvysílala v Televizi.

Dne 9.5. 1984

Dne 9.5.1984 se stala velmi vážná nehoda.

Jednoho dne Steve natáčel jeden ze svých TV dokumentů o zvířatech,chtěl natočit dokument o mořských stvořeních.Steve uměl ovládat vodu a tak se s dračí slečnou Testlou potopil do moře.

Testla dohlížela na něj a zároveň i natáčela ale pak to přišlo.Jeden z mořských živočichů plaval kolem něj a mávnul svým ocasem tak že ho bodnul přímo do srdce.Testla uměla také ovládat vodu,když viděla co se Stevovi stalo plavala za ním.Mořský živočich odplaval pryč,Testla odložila kameru a nejprve vytáhla z vody ven Stevovo tělo a pak se vrátila pro kameru.

Když Testla a pár dračích pomocníků vytáhli Stevovo tělo na souš byl mrtvý.Na místo kde ležel Steve přiletěla Retinazertismka.Když viděla Stevovu probodnutou hruď,její oči se zaplnily slzami a pár z nich steklo na jeho tělo.

O 2h později

O 2h později dorazilo do města číslo 5 rodiny draků a Retinazertismka,Testla a další dorazili se Stevem na hřbitov.Steve byl pohřben na speciálním vzácným legendárním místu.Na hřbitov dorazily i slečny Bindy Suie a Terry a Roberoth.

Steve zemřel ve věku 44let a 4měsíce,Manželka brečela a její děti také.Každý z nich donesl 5 květin.Retinazertismka vytvořila hrob ve tvaru srdce se křídly(bylo to přání rodiny),každý z draků dal na hrob květinu.

O 15min později

O 15min později všichni kromě Terry a jejich dětí odešlo.Terry velmi hodně brečela,její děti také.Terry tomu nedokázala uvěřit,ale pak se s tím začala smiřovat.Když ze hřbitova odešli,cestou si povídali o něm.Mluvili:

Bindy Suie:Táta mi bude hodně chybět,hodně mě toho naučil.Bez něj to bude jiné.

Terry:Ano,to máš pravdu.Teď se to u nás otočilo vzhůru nohama.Chybí mi už teď.

Mladý Roberoth neměl chuť hovořit,tak ho holky k tomu nenutily.Všichni tři odešli se slzami v očích.

O 30min později byla v TV vysílána zpráva o Stevově smrti.

O rok později

Uběhnul další rok a u některých rodin se narodilo další mládě,u některých se to usmířilo,u některých zase rozveselilo.

Retinazertismku to velmi moc mrzelo,po pár dnech si s rodinami kterým zemřel člen popovídala a vypadalo to že to nějak zvládají.


Pokračování příště...



 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.