Terraria a Vše možné

Názor na Reklamy a Videa 3

Ahojky dneska vyjde další pokračování o Názorech na reklamy a videa.Sice to nebude rozdělěno na Reklamy a Videa ale bude to prostě tak jak to udělám.Tak začínám...

1)Reklamy Korunní

Mnoha z vás zná určitě tu minerální vodu Korunní.Tady jsou videa:


Tady vidíme blondýnu jak do jedné ruky vzala vodu Korunní a do druhé sirup.Nejprve si dá do pusy sirup a pak vodu.A pak z toho vznikne asi šťáva.Docela dobrá reklama.


Tady je jeden hráč který hraje PC Hry a najednou si dělá i u hry pití.Něco mi to připomíná.Tahle Reklama je povedená...


Tady je Motorkář...Přijde mi to vtipné,jako kdyby vážně řídil motorku.Velmi povedená reklama :)).

Tady je Vinař.Na tom začátku to vypadá jako kdyby to umělo samo hrát nějaké zvuky a pak to teče ven.Ah ano,vinař to nějak přenese do džbánu.Dobrá reklama.

Tady je modelka.Ta určitě s okurkami na očích poslepu hledá korunní sirup a pak ho nalije do láhve s vodou.Velmi dobrá reklama.


Tady máme polárníka.Vypadá to že mu zamrzla voda a sirup.Takže bohužel nic neudělá.Pěkná reklama.

Tady máme Sněhurku.tady bych řekla že si nachystala 7 skleniček s vodou pro 7 trpaslíků a jen do toho nalila sirup.Reklama docela ujde...

Tahle reklama mě až tak moc nezaujala.Prostě tam sedí muž a po kapkách tam nechává kapat sirup.Nic moc.

Tady jde vidět že i malé ruce dokážou velké věci.Tady můžeme vidět malou holčičku která si umí poradit a dokáže i sama nalít sirup.Skvělá a povedená reklama :).

Tady jsou dvojčata.Jedna jen udělala to co udělala její sestra.Co bych k tomu řekla? Jen to že se kopírují...Trochu mi přijde divná a nic moc.

Tady je lékař.Vypadá to že tady lékař jak kdyby operoval ale nedělá to.Jen tam jsou zvuky a pomocné ruce druhých lidí.Dobrá reklama.Reklama s Knězem.Připomíná mi to něco ze starších dob.Povedená reklama :).

2)Videoklip o filmu Need For Speed


Videoklip o filmu Need For Speed.Ah ano jsou tam nějaké scénky s filmu a hraje tam písnička On My Own od Ashes Remain.Je to vážně super videoklip i s písničkou,ale mrzí mě ta smrt jedné postavy která se ve filmu jmenuje Pete Coleman.Tady je i text písničky samotné bez filmu:

Tady je písnička Roads Untraveled od Linkin Park.Hrála na konci filmu Need For Speed.Písnička je vážně Super a film taky.Tady ji máme:3)Videoklipy se Želvy Ninja(některé ale upraveně)

Kdo by neznal Želvy Ninja...Tady u toho videa můžeme znát hlášky z filmu Doba Ledová 4 Země v Pohybu.Jak já jsem se u tohodle nasmála :)).

Tady je zase hloupý Donnie,takové:Koukejte na ten Oheň!Nechcete si opéct Špekáčky?Jé Veverka...Ten díl jsem myslím neviděla ale je legrační...:))4)Reklama Bebe Dobré Ráno

Určitě někteří z vás znají reklamy na Sušenky Bebe Dobré Ráno.Ah ano narazila jsem na jednu kterou jsem v TV neviděla ale je docela legrační si myslím.Tady ji máme:
Tady je docela zajímavá a zábavná reklama.Nemám slov.Tady je :

Tady si myslím že nastal obyčejný den a všichni jsou unaveni.Povedená Reklama.5)Olympijský Magazín

Tady je něco pro ty kteří sledují ČT SPORT.Myslím si že na Olympijský Magazín moc lidí nekouká ale ten kdo má rád sport nebo se o něj zajímá se na to rád koukne.Tady jeden je:

6)TýTý

Týtý nebo spíše Týdeník Televize je asi nějaký pořad nebo cena.Ale TýTý jsem kdysi viděla v televizi.Tady ho máme:7)Fousaté Léto?

Tuhle Reklamu vážně Nechápu.O čem vlastně je a odkdy je léto fousaté?Vůbec jsem ji nepochopila,přijde mi trochu praštěná a vůbec se mi nelíbí.
8)Alza reklama - Slovenská Verze

Sice Alzu moc nemusím ale na Slovenské Verzi se mi jedna zalíbila,lepší než česká.Nepřijde mi otravná ale trochu mi to připomíná koledu.9)Zaplo.cz

Reklama s Láďou Hruškou.Já už Láďu Hrušku moc nemusím.Ale tahle reklama je vážně vtipná.Nevím jak ji lépe popsat.10)Kobra 11

Kobra 11 je můj oblíbený Seriál.Tady je ukázka z Fandy.Je to skvělé Video.
11)Šlágr TV

Ah ano zase tu je Šlágr.Protentokrát dechovka Disk-Krcmarik malicky.Jak říkám děs a hrůza a jinými slovy to nedokáži popsat....
12)Rychle a Zběsile Video s písničkou Get Low

Asi nejsem jediná kdo má rád filmy Rychle a Zběsile ale tohle video je povedené abych se přiznala.Tady ho máme:13)Dokument od Steve Irwin

Ah ano další z jeho dílů.Někteří na něj možná vzpomínají.

14)Reklama na Nádobí

Kdo by tohle neznal.Mytí nádobí zná každý a pořád dokola Nádobí,Nádobí,Nádobí.Tady máme doclea vtipnou reklamu:

To by bylo k dnešnímu článku vše.Tak ahoj někdy příště... :))

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.