Terraria a Vše možné

Můj Názor na Reklamy a na některá videa

Ahoj vítám vás u dalšího článku...Dnes o reklamách a videích.

Proč o reklamách a Videích?

Dneska mě napadlo udělat názor na některá videa a reklamy.Víte některé reklamy mě opravdu s prominutím lezou na nervy a názor na videa jsem se rozhodla udělat z důvodu toho co se mi na nich líbí atd...Nejprve začnu reklamami.

Reklamy:

1.Alza
Já reklamy od Alzy ráda moc nemám.Ale reklama s panem který se jmenuje Tomáš Matonoha se mi velmi líbí,Hlavně ty začátky ale konce kde je ten alzák už ne.Na alza Reklamách se mi nelíbí to že ten alzák strašně řve a má takový ukřičený hlas.Byla bych ráda kdyby si změnili maskota třeba z uřvaného mimozemšťana si dali nějaké zvířátko nebo nějakou postavu.Nemám teda ráda hlavně tyhle reklamy kde ten alzák hodně řve.



2.XXXLutz

Tuhle reklamu znám z televize,ale je vážně hrozně divná.Ty starší byly lepší.Když jsem se koukala na starší tak mi přišly lepší.


Tuhle reklamu jsem v televizi neviděla ale přijde mi že ten obchod asi slaví narozeniny.


A tady je zase ten Pán ukecaný.


Tohle ani nedokáži popsat,děs a hrůza.Prostě hnus...

3.Reklama Citroën

U této reklamy jsem se prostě smála.Přijde mi vtipná.Ani nevím proč,možná mi tam přijde něco vtipného.:))



4.Vitana

Tato reklama mi přijde dobře provedená.Přijde mi divná ale vtipná.Ani nevím proč.Tato reklama se mi líbí a doufám že jich přibude více.


Na Závěr k reklamám:Některé reklamy mi nevadí ale některé ano.Skáčou do videí,všude možně na internetu.Hrůza.Nejvíce mi vadí když mi vyskočí ve videu které si právě přehrávám.

Videa:

1.Trailer na Kobru 11

Kobra 11 patří k mým oblíbeným seriálům.Sleduji ji na Fandovi.Viděla jsem skoro všechny díly ale těším se až začnou vysílat ty nejnovější díly.Ale když jsem se koukla na jeden trailer tak na začátku mi to přišlo trochu legrační.Tady je:

2.Trailer na film Need For Speed

Tento film jsem viděla 2 krát.Když jsem se na něj dívala poprvé přišel mi zajímavý ale když podruhé tak jsem u smutných částí brečela :((.Na filmu se mi nejvíce líbí že je o autech,ale nechci to nějak porovnávat s filmy Rychle a Zběsile 1-7.Myslím si že je to velmi dobrý film a dá se na něj kouknout.

3.Dechovka na Šlágr TV

To je naprostá hrůza.Šlágr sice zaslechnu jen občas ale nevydržím to poslouchat.Nedokáži to ani nějak lépe popsat.Prostě děs.Hlavně písničky na přání a reklama na šlágr mobil :/.Tady jsou odkazy:


U tohoto videa jsem si vzpomněla na video od Kovyho :)

4.Dokumenty od slavné osobnosti jménem Steve Irwin

Steve Irwin byl přírodovědec,který natáčel mnoha dokumentů o zvířatech a také o válce.Zemřel 4.9.2006 ve věku 44let.Zemřel při natáčení,kde se setkal s Rejnokem který mu bodnul do srce osten s jedem.Steve Irwin byl můj oblíbený herec a chybí mi ty jeho pořady:(((.Tady je odkaz na nějaké z jeho videiíí.

K závěru:Tato videa jsem vybrala z toho důvodu že se mi líbí a chtěla jsem na ně udělat jen tak názor.

Pokud by jste chtěli další díl,stačí když napíšete komentář.To bude vše,tak ahoj u dalšího článku :).




Komentáře

bella1127(Draci)

Ach, ty reklamy. Občas jsou na zabití.
Ale opravdu šíleně jsem se zasmála u té reklamy na citröensmajl
(A taky u té na Vitanu - to po té polívce budeme sekat stromy holýma rukama?)

Další díl!!!smajl

bella1127To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.