Terraria a Vše možné

Fantastická Postava RetinazerSpazmatism55+

Ahoj,název možná zní divně ale to nevadí...Dnes jsem se rozhodla totiž popsat svoji Fantastickou Postavu,více informací se dozvíte ve článku.

RetinazerSpazmatism55+

RetinazerSpazmatism55+ je moje vytvořená postava která žije ve Fantastické Zemi Terraria.

Pár Informací:

Pohlaví:Žena

Věk:Zatím Neuveden.

Výška:Je hodně Vysoká.

Váha:Asi tak normální.

Popis:Šílená,Odvážná,Občas Citlivá,Zajímavá,Chytrá,Občas Vulgárně Mluví,Zajímavá,Vynalézavá a umí Kouzlit.Barva vlasů Tmavě hnědá,Oči:Tmavo-Hnědé,na zádech má Křídla,dokáže se měnit do dvou fází,barva těla:Pleťová až Oranžová.

Tahle postava je pojmenována po dvou mužských jménech,jména jsou původu Dvojic Démonských očí kterým se říká The Twins(Dvojčata).Má jen pár dobrých přátel.

Je také zajímavá,protože rozumí těm fantastickým stvořením která v té Zemi žijí.

Umí také kouzlit a dokáže se změnit do 2.Fází.

Fáze číslo 1:V první fázi vypadá normálně,v levé ruce ovládá síly Retinazera a v pravé Spazmatisma.Z levé ruky střílí Lasery a z Pravé zelené ohnivé koule,Občas se jí mění očí,levé oko je oranžovo-fialové a pravé je zeleno-fialové.

2..Fáze:V 2.Fázi vypadá skoro stejně jen je naštvaná na toho kdo ji rozzlobil a také na něj začne útočit,její levé oko je celé červené a pravé celé zelené.

Když už toho kdo jí rozzlobil porazila,změní se na normální ženu,a už se nějak nezlobí,má ráda The Twins které občas pomocí vyvolávače vyvolá,pak také Mechanického Červa Destroyera atd...

Snad se vám článek bude líbit,Děkuji za shlédnutí.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.