Teri a koně

Vyřazovačka plemen koní 2

Anglický plnokrevníkArabský plnokrevníkFríský kůňAndaluský kůňLipicánQuarter HorsePiště do komentářů! Jdu změnit jméno blogu na Teri a koně.  Doufám že si na tuto změnu zvyknete.

Vyřazovačka plemen koní

Anglický plnokrevníkArabský plnokrevníkFríský kůňAndaluský kůňLipicánQuarter HorsePiště do komentářů!

Otázky

Co je Sally za plemeno? Arabský plnokrevník Tvé nej jídlo? Pizza Tvá nej barva? Zelená a žlutá Anglícký plnokrevník nebo Arabský plnokrevník? Oba Skype nebo Facebook? FBBude web? jj Bude FB stránka a YouTube kanál? FB zatím ne ale YouTube kanál mámKůň nebo poník? Oba Pes nebo kočka? Pes Jezdíš jen vyjížďkově nebo i skáčeš a…

Pište otázky!

Ahoj!Pište mi otázky a já na ně odpovím. Každý může napsat 6 otázek. Psaní otázek končí až napíšu STOP. A ještě - jdu teď změnit název blogu. Bude se jmenovat Teri a Sally. Bude o mě a koni na kterém jezdím (k blogu je i skupina Teri a Sally)Tak čusák!

Moje oblíbené hry s koňmi

http://www.hryprodivky.cz/h/barbie-and-horse-dress-uphttp://www.hryprodivky.cz/h/bratz-ponicihttp://www.hryprodivky.cz/h/bratz-little-ponyhttp://www.hryprodivky.cz/h/horsecare-apprenticeshipshttp://www.howrse.cz/Je jich ještě víc :)

Jídelníček koně

Rádi si mlsnou na čerstvé travičce, a není-li dostatek kvalitního prostoru na pastvině, dají si rádi i seno. Koně jedí také Oves a jiné obiloviny, ovoce a zeleninu, müsli a různé doplňky, jakými mohou být otruby ( zbytky z obilí), olej či vitaminy. Koně jsou velmi mlsní a někteří i vybíraví, často proto zkoušíme, co zrovna tomu našemu chutná. Lídé často…