Ta cute princezna

Smutné období

Smutné období
Proč jsem tomu dala název ,, Smutné období"? Mnoho lidí si po tým to názvem představí různé věci, ale každý tohle může brát trochu jinak. Tenhle blog bude navazovat na ten minulí. Napíšu co se změnilo bude to forma příběhu ke konci se, dozvíte proč jsem to tak pojmenovala. Tak že doufám že vám to bude líbit a můžeme  přejít rovnou k příběhu...

Já a Mário jsme byli spolu hrozně moc štastný, teda aspon doufám. Celou dobu to bylo v pohodě ale před pátým, měsícem našeho vztahu se to všechno zkomplikovalo. Máriovi hrozil dětský domov kvůli jeho chování. A když už tam teda měl nastoupit tak se semnou rozešel, protože si myslel že bych na něj nečekala čtyři roky co by tam byl. Ale v ten den mi ještě napsal že ho to mrzí, a jestli bych to sním nezkusila znovu. A jelikož jsem ho hodně milovala tak jsem mu samoztřejmně napsala že jo, ale zárověn jsem mu napsala že mi stejně před tým napsal že už ke mně nic necítí. On mi na to odespal že cití. Na druhý den jsem byla smutná zmatená nedokázala jsem se soustředit na školu. O další den později jsem se sním setkala v šatnách a řekla jsem mu at mi řekne do očí že ke mně už nic necítí. (řekla jsem mu to protože vím že o citech se do očí lhát nedá)... On se mi podíval do očí a řekl ,,MILUJI TĚ"
já se usmála a byla jsem zase štastná. Zhruba o týden později jsem se dozvěděla že nakonec do dětskýho domova nejde. Vše bylo v pořádku ale on si začal zahrávat s míma citama k němu. A to děla do ted píše mi jak moc mě miluje, ale v reálném životě děla že neexistuji. A proto jsem začala všem říkat že se semnou rozešel. 


Víc toho má mysl napsat nedokáže protože stále na něj myslím.
Co si o tom myslíte vy?
Je to podle skutečné události...
A zároven se vám chci omluvit za to že vydávám blog až ted ale nějak bych to asi nezvládla.. 
Zase mi můžete napsat názor na priběch do komentářů.
 


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.