SVĚTLO

Znepokojujicí experimenty

Vítám vás u dnešního článku dnes to bude článek o  znepokojujících experimentů!!!

Není to jíž pro slabé povahy. Jdeme tedy na to!


1,Dvouhlaví pes!


V roce 1954 šokoval Vladimír Demikohv tím ,že stvoříl za pomoci chirurgického skapelu monstrum:dvouhlaveho psa.Jednoduše transplantoval na tělo psa hlavu jiného psa.

Během pátnácti let se vědci podařilo vytvořít  20  dvouhlavích psů.


2.Projekt MKUltra

Projekt MKUltra byl určený ke studování lídí projekt byl založen v roce 1953,aby testovali různé techniky mysli.Každý se mohl na pokusy dobrovolně přihlásit ,aleCJA zašla dál a nechala prostiutkami  nadrogovat i jejich netušící klienty a přes kamery sledovali co se bude dít.




3.Vězenský experiment

Psychologa Philapa zajímalo proš se ve vezeních odehrává tolik násilností.Je to kvůli povaze veznˇů a nebo kvůli mocenské struktuře?Aby to zjistil vybral skupinu dobrovolníků  a rozdělil jí na dvě poloviny: 1. polovina z nich představovala vezně druhá zastávala roli dozorců.Měl v plánu pozorovat dva týdny jak se účastníci výskumu se svími rolemi poperou,ale výskum musel po šesti dnech přerušit.Dozorci začali být velmi agresivní a začali šikanovat dobrovolníky a proto nebylo možné pokračovat.




4.Radioaktivní těhotné ženy

Na Vanderbiltské univerzitě provedli experiment dali 800 těhotným ženám  ´"vitamínový nápoj´´ který měl udělat zdravější je i jejich nenarozené děti.Tyto super vitamínové nápoje obsahovali skutečosti  radioaktivní izotopy do placenty.Kolem 10  dětí zemřelo později na rakovinu a matkám se udělaly varážky a později vypadali i vlasy a některé dostali rakovinu.




Tak to bylo pro dnešek vše pá příště.




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.