SVĚTLO

Trapásky :D

Nazdárek kašpárek (nový pozdrav) !!!

Vítám vás po hooooooooooooooooodně dlouhé době u článku !!!

Možná ani nikoho nevítám ....... možná ano , ono záleží na to jestli si to někdo čte že?

Snad jo. No ještě nevím o čem psát .......  co tak třeba o trapasech?h

No asi káždému se stal takový alsponˇ  menší trapásek že? (Mě i  vetší ,ale pšš!)

Trapasy budou z internetu (ne okopírované) ,nebo vymyšlené a nebo tak moje.

Tak myslím si ,že už to docela dlouho prodlužuji a ,že bych už mohla začít....

!!!Tak jde se na to!!!


1..Byla jsem venku s klukem zrovna na pátek 13.,ale stal se mi trapas z toho bych ani pátek 13.neobviňovala.Doprovázel mě domů my jsme si povidáli,ale doprovázel mě poprvé byla to naše 1.schůzka nevěděl kde přesně bydlím abych tak řekla a já jsem špatně odbočila pak jsem si toho všimla ,ale ušli jsme už kus


2.Jeden takovej trapas se mi stal, kdyz mi bylo asi 9. Sla sem na prochazku k jednomu takovemu potoku pobliz.. A byla jsem zvedava proc tam jeden muz casto chodi a tak jsem tam sla.. Vypadalo to tam jako tabor. Stan, ohniste atd. Ale pak jsem si vsimla jedny ristliny v kvetinaci(marihuany). Nevedla jsem co to je, a tak jsem to vzala domu- krasne to vonelo.. Doma mi sestra rekla ze je to marihuana a zacala se tlemit ze domu nosim marihuanu. No tak si ji vyfotila. Pak jsme se ji musely(legalne) zbavit.


3.Jak (ne)vystupovat z MHD: jednou jsem jela z kroužku. Byla jsem zamyšlená a trochu unavená, není divu, že jsem místo na schod stoupla do prázdna a prudce vyklopýtala ze šaliny. to by samo osobě nebylo tak hrozné, jenže kousek ode mě stál nějáký kluk a já mu samozřejmě spadla přímo do náruče. Jsem mu sice vděčná, že mě chytil a že jsem se nepřizabila, ale trapas jako hrom. Vrazila jsem do něj tak prudce, až mu vypadla cigareta. a aby toho náhodou nebylo málo, o týden později jsem ho potkala v obchodě a on mě (samozřejmě) poznal a nezapomněl na mě zavolat: ,,nespadni" . od té doby se snažím nevypadávat z dopravních prostředků .


4.O naší učitelce se říká že hraje v pornu. To péčko vidělo už spoustu lidí a tvrdilo že je to vážně ona. Jeden kluk mi poslal odlaz na to péčko (nevim proč). Já jsem si to zkopírovala a zadala jsem do adresy abych se podívala jestli je to ona. No potom jsem šla na fb a chtěla jsem napsat kámošce ať dá like na jednu stránku ale zapoměla jsem jí zkopírovat. A tak jsem tam omylem zkopírovala to péčko a jak už je mím zvykem zprávy nekontrolovat tak jsem to poslala. Ty vole to byl trapas. Ta holka se mnou chodí na sport ještě od tý doby jsem tam nebyla a bojim se co mi řekne až tam pudu. Psala jsem si s ní na facebooku ale ani se o tom nezmínila. Nevim jestli si toho nevšimla protože jsem pak napsala dalších sto zpráv aby si toho třeba nevšimla. Panebože to je trapas. Ten nejhorší co se mi stal.


5.A tedˇ ten můj!!

Jednoho dne jsem jela za tetou do práce a vezla sem jí oběd v krabici (od zákusků a byla tam pizza).

Cesta byla delší tak jsem si dala do uší sluchátka ,aby to lépe utíkalo.Když autobus byl už přeplněný

tak přistoupila jedna starší paní a ani se mě  nezeptala jestli si může přisednout.Já seděla u okna a tu

krabici jsem měla vedle sebe na sedadle .Paní byla silnějšího typu a jak si sedala tak si málem sedla

tety oběd ,kdyby kluk co seděl zamnou jí neupozornil tak by si na tu pizzu sedla. Já tradičně rudá až

za ušima....


Konec !!! tak zatím u dalšího článku

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.