SVĚTLO

Emily and her life horor

Ahojky,vítám vás u nového článku lidi. Dneska jsem se po dlouhé době rozhodla napsat příběh.Měl by to být horor ,ale sama jsem na sebe zvědavá co vymyslím :)

Snad se bude líbít tak jde  se na to!


Hlavní postava: Emily Heart

Věk hlavní postavy:16 let


Poslední  den prázdnin si Emily rozhodla pořádně užít, ale nevěděla jak...

V Oxfordu bydlela jen krátce a neměla tam žádné přátelé.

Každý den si volala přes Skype se svojí nejlepší kamarádkou Siss.


Se Sis byly kamarádky už od první třídy, znaly své nejtajnější přání a Sis táké Emily často pomáhala s domácími úkoly,které byly opravdu hodně těžké.

Emily měla strach z prvního dne na nové škole ...jestlipak zapadne do kolektivu,bude mít kamarády a učení jí půjde...

Najednou se jí  ny Skype zobrazil hovor ,byla to Sisinka.Hovor přijala a začala hovořit....a také své kamarádce ukázala svůj nový pokoj.


Její pokoj byl dvakrát tak velký jak její strarý pokoj a měla tam dokonce i svoji vlastní koupelnu po velmi dlouhém rozhovoru Sis už musela jít  ,protože měla rande s jejím vysněným Ronem.Emily své kamarádce popřála hodně štěstí a hovor ukončila.Když se Emily podívala na hodiny bylo už 22:15

a tak se Emily rozhodla ,že půjde spát.


Hnedka časně ráno Emily zazvonil budík a tak už věděla ,že má před sebou veliký den v nové škole.

Hned po snídani jí matka Kasidy odvezla před školu. Škola byla tak velká ......do tak velké školy ještě Emily nechodila.Jen co Emily vystoupila z auta už do ní vrazil hezký mladík vypadal tak na 17 let ,hezký blodˇák.Představil se a pomohl jí posbírat sešíty.Jmenoval se Matty a chodil do druháku zatím co Emily do prváku.Matty doprovodil  Emily do třídy a dal jí své číslo a  pozval k sobě na strom.


!!!POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ POKUD BUDE ASPON 5 KOMENTÁŘU A NEBO + BUDE DO KONCE TÝDNE PORAČOVÁNÍ ,ALE TENTOKRÁT UŽ STRAŠIDELNÁ ČAST !!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.