Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Blonde Princess Jelly Nails Spa

Povedená roztomilá hra, ve které je vaším úkolem pomoci naší princezně s přípravami na večerní bál. Pomozte princezně s přípravami tak, aby se všem líbila.

 
85%
Hra - Love Tested Deluxe

Vyzkoušejte, jak je na tom vaše láska s vaším miláčkem nebo si ověřte, zdali je jméno vašeho vysněného mládence pro vás to pravé. Do políček vepište vaše jména a poté už snadno zjistíte, zdali se k sobě hodíte nebo právě naopak.

 
77%
Hra - Summer Food Table Decoration
Video se načítá

Další dekorační hra, kde si můžete vyzkoušet své zkušenosti je Summer Food Table Decoration. Principem hry je dekorování jídla, nápojů a zákusků na stůl. Výběr je široký proto se nemusíte bránit různým druhům kombinacím.

 
85%
Hra - Boyfriend Does My Valentine's #Makeup

Za pár dní budeme slavit svátek svatého Valentýna. Krásná princezna Elsa se chce nalíčit pro svého přítele, ale bohužel je v koncích. Dokážeš jí pomoci? Nalič ji tak, aby byla krásná a líbila se každému. Hru ovládáš myší.

 
84%
Hra - Wedding Destination Italy
Video se načítá

Pomozte mladé nevěstě s přípravou svatby v Itálii. Musíte jí pomoci upravit skútr a vybrat krásné šaty a doplňky. Postarejte se, aby jí svatba byla dokonalá.

 
88%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá

Vzbudit se pět minut předtím, než mají tři kamarádky odejít na párty, moc nepomáhá - musí si všechny rychle najít své věci, obléknout se a nalíčit se. Zvládneš jim pomoci v časovém limitu?

 
86%
Hra - Princess Irene's Goes Horse Riding
Video se načítá

Postarejte se o krásnou princeznu, která si zrovna chce vyrazit na procházku na svém koni. Hezky jí naličte, upravte jí vlasy a vyberte jí to nejhezčí oblečení.

 
61%
Hra - Typeasaurus
Video se načítá

Ve hře Typeasaurus musíte psát co nejrychleji slova, která obsahují zobrazená písmena. Je to nutné, protože jinak se nepohnete z místa. Čím delší slovo bude, tím rychleji a dále se rozběhnete.

 
83%
Hra - Frozen Sisters Dress Up Game Elsa and Anna
Video se načítá

Postarejte se o obě sestry a vyberte jim zajímavé šaty ze šatníku. Příjemnou zábavu.