Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Happy Milk Glass

Kreslete terén vždy takovým způsobem, abyste dokázali naplnit sklenici s mlékem.

 
96%
Hra - Monkey Go Happy Stage 345
Video se načítá

Dnes pro tebe máme nový díl logické hry Monkey Go Happy. V 345. díle na tebe čeká podmořský svět plný logických úkolů a hádanek. Podaří se ti vše rozluštit a najít tak a vysvobodit všech 10 opiček?

 
89%
Hra - Dress Up Rush
Video se načítá

Obsluhujte zákazníky ve svém malém obchůdku. Nejprve jim podejte katalog oblečení, poté jim přineste oblečení, které chtějí a nakonec si nechte za své služby zaplatit. Nezapomeňte po nich uklidit.

 
73%
Hra - Rainbow Cutie Beauty Steps
Video se načítá

Zahrajte si tuto hru,ve které budete pečovat o duhovou krasavici. Zbavte jí pupínků, dejte jí pleťové masky, upravte jí vlasy a krásně oblečte. Je pouze na vás jak bude vypadat.

 
79%
Hra - Penguin Quest
Video se načítá

Hra Penguin Quest je skvělou kombinací logické, postřehové a závodní hry! V první řadě si zvol, jak budeš vypadat! Vytvoř a uprav si roztomilého tučňáčka, který tě bude v celé hře zastupovat! A pak už máš na výběr, jestli chceš bránit tučňáčkovi v útěku, jak vysoko vyskočíš a kolik bodů získáš na snowboardu! Získej nejvyšší počet bodů a hezky se bav!

 
85%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá

Oblíbená logická adventura se spoustou super mini her je tady se svým šestým pokračováním. Vašim úkolem zase bude v každém kole rozveselit malou roztomilou opičku. Dokážete to tak, že přijdete na řešení jednoduché logické hříčky. Čím méně kliknutí k tomu navíc budete potřebovat, tím lepší pořadí v tabulce skóre získáte ;)

 
83%
Hra - Emilys Hopes And Fears
Video se načítá

Jedno z mnoha obchodních dobrodružství slečny Emily je tady. Tentokrát povedete rychlé občerstvení u vody. Podávat budete osvěžující nápoje, ovoce, dobroty nebo rychlé jídlo.

 
90%
Hra - Crab & Fish

V této hře musíte ničit bloky tak, aby vám krab nevypadl na zem a zároveň aby osvobodil všechny zajaté přátele. Dokážete to?

 
85%
Hra - Aurora's Birthday Ball
Video se načítá

Ve hře Aurora's Birthday Ball bude tvým úkolem pomoct nejlepším kamarádkám od princezny Aurory nejpreve vybrat dárek, zabalit ho a potom je obléct na narozeninový ples. NAkonec oblečeš i Auroru a pak sevšechny kamarádky potkají na plese.