ST0P!

TESTOVáNí NA ZVířATECH......DůLEŽITé!

BONBóNEK! vítejte u dalšího článku.....

http://pokusynazviratech.cz/jak-pomoci.htm

co to je? ano, odkaz.....

 "Když se objevila ruka ve snaze mě chytit, přikrčil jsem se vzadu v kleci. Byli ale moc silní a z klece mě vytáhli. Hlavu mi prostrčili dírou v krabici, kterou zavřeli. Nemohl jsem se hýbat. Rozhlédl jsem se – byly nás tam celé řady. Přišel ke mně člověk, zrychlil se mi dech a zkoušel jsem se hlavou vykroutit, abych utekl. Nemohl jsem. Otevřel mi jedno oční víčko a nakapal mi něco do oka. Okamžitě jsem začal vidět rozmazaně. Pocítil jsem ostrý, palčivý pocit, a zrak se mi začal vytrácet. Sotva jsem viděl. Ta látka mě pořád pálila v oku. Chtěl jsem, aby to přestalo. Chtěl jsem se té látky zbavit, ale nemohl jsem. Šíleně to bolelo. Marně jsem se snažil oko si promnout. Nakonec se vrátili. Než mě dali zpátky do mé studené a prázdné klece, mé rozbolavělé oko si prohlédli. Byl jsem sám, vyděšený a cítil jsem bolest. Doufal jsem, že už se nevrátí."

 "Přišla velká ruka. Běžel jsem pryč, ale nebylo úniku. Ruka mě popadla za krk a převrátila na záda. Křičel jsem, ale nikdo mi nepomohl. Obří jehla pronikla do mého břicha. Tolik to bolelo. Ruka mě vrátila zpátky do klece. To bylo před třemi dny. Od té doby je mi stále hůř a hůř. Cítím se špatně a mám závratě. Nemůžu hýbat nohama. Také dýchání je pro mě stále obtížnější. Chci chodit a dýchat, ale nemůžu. Pomoc! Mé tělo je pomalu paralyzováno. Ostatní leží nehybně v jejich klecích. Myslím, že jsou mrtví. Lapám po dechu. Ještě jedno nadechnutí, poslední…"

 "Přišli a odvedli mě z klece. Pevně mě drželi a do tlamy mi strčili něco dlouhého a úzkého. Nelíbilo se mi to a byl jsem vzteky bez sebe, protože mi to zatlačili až dozadu do tlamy a pak dolů do krku. Jídlo to nebylo. Cítil jsem, jak mi to klouže dolů, a začal jsem se dusit. Cítil jsem to hluboko v těle. Věděl jsem, že to není nic dobrého. Celé měsíce mě každý den takhle vyvedli z klece, do krku mi násilím strčili hadičku a jejím prostřednictvím do mě něco pouštěli.

Z toho, co mi šlo do žaludku, mi začalo být špatně. Když mi potom dávali krmení, často jsem ani nechtěl jíst. Když už jsem někdy něco snědl, hned jsem to zase vyzvracel.
Po mnoha měsících mě z klece odvedli naposledy. Pevně mě přidrželi a oholili mi tlapku. Pocítil jsem ostré píchnutí v tlapce, a když mi do žil začala proudit tekutina, pocítil jsem chlad. Najednou jsem se cítil velmi unavený. Vybavila se mi vůně matky a přál jsem si, abych byl zase s ní.


to je pohled obětí testování na zvířatech....

Proto tu je ten odkaz.Pomozte jim.

Tuším, že plno z vás si řekne : "hele, další článek.Hm, chudáci.Ale co, jsou to zvířata..."



Potom pardon, ale jsi velmi ubohý člověk.Velmi.

Tak si představ, že tě dusí hadičkou až v žaludku , píchají ti do břicha jehlu jako kůl nebo ti kapají kyselinu do oka.To cítí NEVINNá zvířátka-testovaná.

Proč-např. i kvůli té Vaší milované ubohé kosmetice....samozřejmě ne všechny značky.Ale to není podstatné.Jsou testována i na jiné věci.


Jaké pokusy jsou prováděny?
Zvířata jsou využívána k testování léčiv, chemických látek, hnojiv, pesticidů, barev, prostředků pro domácnost, kosmetických složek, geneticky modifikovaných organismů, přírodních látek a jejich směsí atd. Dále jsou zvířata používána k výzkumu léčebných postupů a operací, k produkci různých látek (např. v imunologii) a v tzv. základním výzkumu. Při něm jde především o rozvoj vědeckého poznání, zkoumání reakcí na podněty, vliv různých faktorů na organismus atd.
Mnoho zvířat je používáno i pro výuku na středních a vysokých školách a pro ekologické i etologické (výzkum chování zvířat) studie.


Samozřejmě je toto napsané neuvěřitelně jemně.Ale neuvěřitelně.

 A proč ne lidé, proč zvířata?

1) nedokážou se ubránit

UBOHOST DO NEBE VOLAJíCí!

No, nejsou to lidi ale (a toto slovo vážně nikdy neříkám)..... UBOZí ZKU**ENí Píč**OVé????

pardon, ale ano.

lidský a zvířecí život je to samé (samozřejmě záleží i na tom, jak moc koho máte rádi, ale to odbočuji od tématu) ale zvířata se hůř ubrání.Vlastně jsou mnohem lepší než někteří lidé...takhle vám nikdy neublíží.A ta testovaná zvířata jim neudělali vůbec nic


Klikněte na ten odkaz.Prosím.Je tam co zvířatům provádějí ale HLAVNĚ:

JAK JIM POMOCT!!!


a je tam několik variant, jek je zachránit....a prosím, nekupujte věci testované na zvířatech.A koukněte na stránkách na záložku nahoře jak pomoci.Jako například podepsat petici aby se mohli ozvat (už přes 6 000 Z 10 000 podpisů) ale je tam i mnoho dalších variant.


právě pláču


Tak co, pomůžete??Potom jste člověk...


....a moji bobonci

http://pokusynazviratech.cz/jak-pomoci.htm


Komentáře

konemyVIP(Girl´s Dream)

Jasně, testování je úplně strašný, ale hlavně že ten řízeček je super a maso velice potřebujeme k vývoji mozku....
Vždyť je to to samé, podívejte se třeba na chov slepic v halách nebo na jatka....
Váš hamburger stojí 30 Kč a jeden zvířecí život...
A nikdo se nad tím nepozastavuje,protože je to jenom kuře, ale chudáčci králíšci, půjdou do Nivey. Jasně.
Kdo jako určuje, že je jedno zvíře lepší než druhé?

Aby někdo neřekl, že jsem necita. To nejsem, jen mě překvapuje, že chudince králíčkovi dají hadičku do krku, podíváme se na jeho fotky, uroníme slzu, podepíšeme pseudopetici Máme právo žít, napíšeme, jací jsou ti zlí lidé ******* a jdeme si dát houstičku se salámkem.
Je mi jich líto, ne že ne, ale tímhle jim nepomůžeme.
Já chci třeba jít na veterinu, vím, že se tam na zvířatech učí, ale podle článku, který jsem četla, má student právo odmítnout práci se zvířetem usmrceným pro tyto účely, ale když to odmítnu, beztak mi všichni řeknou, že tam nemám co dělat....ale tohle nemusím teď řešit, protože se tam stejně pravděpodobně nedostanu xD a za 7 let může být vše jinak.

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

el Bows(Máme Rádi Ever After High)

konemy: Prosímtě, už to neřešsmajl tenhle článek je starej. Ted' nepoužívám testované produkty a snažím se omezit maso (ne zatím úplně, mamka by se zlobila, jsem dost hubená a nedovolila by mi to...) ale plánuju být vegetarián.Pravda, kdo ví, kde to za 7 let bude.A přispívám i fynančně (např. Charity face watch, btw. koukni na ně, jsou supr smajl) No krátce, prostě se snažím.

el BowsTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Nechci vám to kazit, ale vy s tím nic neuděláte...
Školy mají svůj řád a vy ho musíte dodržovat, takže pitvat budete muset. Maximálně se z toho můžete nějak ulít (nevolnost apod.)
Asi těžko zjistíte, že se něco testuje na zvířatech, abyste to nekupovali. Moc se tím na krabičkách nechlubí, no smajl
10 000 podpisů na petici s tím opravdu nic neudělá smajl Tomu se spíše jen zasmějí a hodí do koše (jo vím, že to je online) smajl
Nechci vám brát naděje, ale tohle nic moc nezmůže smajl Ale snaha se cení, no smajl
Kuřátka, kravičky a další zvířátka taky nikomu nic nedělají a přitom je baštíš k obídku. Taky žijí v odporných pdmínkác a jsou vykrmována, aby ti mohla skončit v břiše smajl
Btw: Zajímavý nAdPiS smajl

Directionerka26To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.