ST0P!

MOJE PÉČE- vlasy, pleť

Hawaii Hl! Ne, nevím jak mě to napadlo.


Dneska jsem si připravila článek o tom, jak pečuju o svoje vlasy a pleť.Wau.


Tenhle článek píšu, protože tu budou zase nějaké značky, které by jste zase nemuseli znát a zalíbily se vám...jo, a taky prokrastinuju.Musím se učit dějepis.


Jo, už to umim.Udělal jsem si mezi psaním pauzu na učení, přece jen.A víte co jsem zjistila? Že Přemysl Otakar I. založil Primogenitura.A nebo že gotické klenby byly rozdělené na křížové, s nosnými žebry, hvězdové, síťové a obkročné.Waaaau!


Tak jdem na to.Jo.


A fakt, jestli mi během psaní zas vypadne internet, strčím hlavu do mixéru.


Vlasy


Co se týče výdrže mých vlasů v "hezkém stádiu" tak je to den.Ano, jeden den.Kde jsou ty časy, kdy jsem si myla vlasy jednou za dva tejdny?... .Kdybych to tak dělala teď, na konci bych si už na nich mohla smažit řízky. Vegetariánské, samozřejmě.


Vlasy si myju dvakrát za tejden a to ve středu a sobotu.Jak zajímavé.


Mám dva šampony a jeden kondicionér, protože ho moc nepoužívám.(!Ještě upozorňuju-všechny značky tady ukázaný jsou netestovaný na zvířatech.Ha, nečekaně.)


Jeden šampon je od Urtekram (mega hezkej design e-hopu, mimochodem) a mám teda s vůní hnědý cukr.Rovnou vám můžu říct, že to tak nevoní.Je to aromatický, ale voní to hezky...a pak jsem si ještě objednala vzorky, víte co, takovej ten klasickej žgrd.Šampón hodně pění, takže se vypotřebuje celkem za dlouho a stál 159 Kč (250 ml).Prostě sto šedesát.



Jako druhý šampon tu je od značky Lush.Všichni známe, myslím.Tahle značka je teda boží, jedinej problém je-jen PPL.Máma PPL nesnáší.Nesnáší.A v Praze fakt nebydlím (ale pokud by přišla řeč na zapadákov čtyři hodiny od Prahy, to potom asi ano).Já mám i kondicionér od Lushe, který ale moc nepoužívám.Nevděčník, víte co.Kondicionér se jmenuje American cream....hezky voní.Co na to mám říct?


Šampón se jmenuje Daddy-o a...proboha, je třpytivě fialovej! Fialová je po něm i pěna a voda...vlastně když si s tím vlezete do vany, je to jako koupelová bomba....Můj nápad, mimochodem.


Údajně voní po fialkách, ale co já vím, v životě jsem k nim nečuchala.Víte, nejsem čuchací typ.


Jediný co-lahvička je fakt malinká...ale hodně pění, takže za mě nou problém.A pak vzorky..no...



     215 Kč (100ml)                                  235 Kč (100ml)  - uznávám, malý a drahý.Ale kámo...Lush!


S Daddy-o si i můžete obarvit vlasy...ale jelikož jsem líná to vysvětlovat (dalo mi práci napsat i tuhle větu...) takže....Anýsek.



Co  se týče rozčesávání, oblíbila jsem si kartáč Tangle Teezer.Jsou dražší.Na rovinu.Ale zase, fakt ty vlasy rozčeše a je fajn...takhle.Mamka ho nesnáší, já ho žeru.Ale vážně-budete věřit mě, když říkám, že hezky rozčeše vlasy a je fajn na uchopení, nebo mamce, která říká, že se jí špatně drží?


Jen konstatuji.




Pleť


Aaaah! Moje pleť! Aby bylo jasno-nemám beďary, ale pupínky.Červený pupínky.Pfu..


Masky mám dvě- to proto, že jedna maska přišla, ale geniální pošťačky nám to prostě neřekli a nedostala jsem ji.A mezitím jsem si obednala další.Takže tak.


Obě jsou z e-shopu šťastnýkrálíček.cz.Roztomilý název, roztomilý design.Pán z králíčka zavolal a omluvil se za pozdní doručení, i když to nebyla jeho chyba.Obě u sebe měli dva vzorečky a každý byl jiný.Joo! K tomu brožurky s recepty na různé masky a informace o netestovaných značkách.V e-shopu je milion značek, jak dekorativní i pečující kosmetika, pasty na zuby, prostředky pro domácnost! Vše netestovaný! Já ten obchod žeru.Takže takový malý typ.Boží.


První maska se jmenuje Cucumber Peel-Off Mask.Vlastně taková peelingovo-slupovací maska, okurková.Je od značky Freeman.A víte co? Nanesla jsem ji, sloupla (což bylo mimochodem démonsky hustý) a pupínek už nebyl zdaleka tak červený.Hned.A pak jsem si ho roznípala znova, ale to není důležitý.


156 Kč - je velká...co na to říct...





Druhá je taky od Freeman, a jmenuje se Facial Purifying Clay Mask-ovocná.Bože, ta tak krásně voní! Normálně ji fetuju....to je už teda normální omyvatelná maska.Hezky vyhladí pokožku.


156 Kč - -ll-




Tak to by bylo vše.Doufám, že se vám článek líbil a inspirovala jsem vás.Do komentářů klidně napište....no, co chcete.


Omlouvám se za gramatické chyby.


Ahoj příště!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.