Slohovky :D

Nikdy jsem tě ale neviděla... - 3. Část

Zora Pavlíková 

Úsměv mi přeběhl přes tvář při čtení zpráv. Ta Reggie se jeví jako milá holka. 
'Nedokážeš si ani představit, jakej já jsem úchyl... :'D,' vyťukala jsem na klávesnici mého notebooku a následně odeslala. 
Mezitím, co mi ona zřejmě psala odpověď, já si četla komentáře pod mým posledním videem. Reakce se - ostatně jako pokaždé - lišily. 


'Ach jo, kdy už přestaneš tak přehrávat? Většinou tě mám ráda, ale poslední dobou jsou tvá videa až moc přemrštěná. Až moc se snažíš, což vypadá pak nepřirozeně. Zkus zvolnit, bude to lepší. ;)'


'Zorrie, ty jsi tak neskutečně sympatická holka :3 S obrovským talentem a potenciálem. Proč plýtváš svou skvělou osobností na český YT scéně? Je tě na ty blbečky škoda... tady tvojí tvorbu neosloví tolik lidí. Podle mě by ses měla zaměřit na zahraničí a natáčet v angličtině, jsem si jistá, že bys dosáhla desítek milionů odběratelů :) ;)'


Tváře se mi rozhořely rozpaky hned, jak jsem ten nádherný komentář dočetla. Tohle nebylo poprvé, kdy mi to někdo řekl. Hodně z mých fanoušků mě přesvědčuje, ať začnu natáčet v angličtině, ale já nevím. Nejsem si jistá, co by na mě zahraniční diváci řekli. 
A pak, co by se stalo, kdyby se dozvěděli o NICH... ? 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.