Sjůzin blog

NEVIDITLNÁ- OSMÝ DÍL

Hillou! Vítám vás u dalšího dílu. Díky za + a komentář/e. Let´s do this!

 

                                     NEVIDITELNÁ- OSMÝ DÍL

Druhý den byla naštěstí sobota. Mohla jsem spát déle. Konečně. Vstala jsem v deset a přišla mi zpráva na FB od Mii: Čau Ginn, nechceš jet se mnou a mojí mamkou na nákupy. Chci si koupit jedno určité tričko. 

Odpověděla jsem: Čus, tak za chvíli tu budete nebo mám jít k vám? Pojedu, chtěla bych si koupit mikinu a zajít za paní Morisvou, nebo jedeme jinam?

Po pěti minutách odepsala: Stavíme se pro tebe, jedeme bohužel do jiného, kde mají triko, co hodně chci a tam ho nemají. Jedeme do města 30 kilometrů odtud. Prý se tam stavíme i na oběd. Těším se, připrav se do půl hodiny jsme tam.

 

Vzala jsem si tohle, poslední dobou mám jiný a asi i lepší styl:

 

A mám ještě jedny boty, ale víc už ne:

Nemůžu si dovolit mega oblečení a pět až deset bot, jako někdo. Ale mě to nevadí, mám celkem dost oblečení. Mám jen jednu mikinu a ta už je docela stará a tak potřebuji novou.


Poprvé jsem se více zamyslela nad včerejškem a tak. Myslí na mě Dave? A tak dále...Zapnula jsem youtube a se koukla do odběrů a spolužačka, kterou jsem odebírala vydala video s názvem : Kdo jsou Secret beauties aneb náš školní ples! Zarazila jsem se a nemohla uvěřit očím, mi byly v tom videu. Pustila jsem ho a bylo tam natočených asi pět písniček, co jsme zpívaly, říkala něco o nás a o plese. Měla asi 4000 odběratelů a video mělo 20 000 zhlédnutí. A 10 000 liků. A 1000 komentářů. A jen 100 disliků. Pročetla jsem si je a ohlasy byly pozitivní. To bylo neuvěřitelné. Ihned jsem to zavolala Claire a Mie, která přijela jsem to ukázala. Její mamka byla docela netrpělivá. Dokonce tam byl i můj polibek s Davem a jak jsme tančily. To se mi naopak nelíbilo. Ale s tím nic nenadělám. Přijely jsme tam a já jsem si vybrala tuhle mikinu:

Mia si koupila tohle:

 


Mii mamka si koupila nějaké kalhoty a šly jsme na oběd do restaurace, která byla v tom obchodním centru.

A naneštěstí tam šel s Dave s kámošem. ,,Jé,čau Ginny, co ty tady? Sluší ti to. Oblékáš se nějak lépe. Jo a omlouvám se za moji bývalou holku Mary, sebrala mi mobil. A omlouvám se ti, ale kamarádi se už upřímně moc nechci, a byla jsi na plese? Neviděl jsem tě. A viděla jsi mě s tou úžasnou, krásnou holkou? Akorát bohužel nevím, kdo to je." ,,Nazdar, mně je jedno, že už se se mnou nekamarádíš, jsi prostě pitomec a nevím, jestli ti mám vůbec poděkovat za pochválení oblečení!! Jo a na plese jsem byla. A víš, co se tam řeklo, komu byla věnována ta písnička? Na tebe to docela sedí, tak čau." odpálkovala jsem ho. Zbytek víkendu se nic moc nedělo.

Já vím, že je tahle kapitola docela o ničem, ale já toho napsala víc, ale smazalo se to( omylem) a štve mě, že práce, kterou do toho dám je pryč, a nechci to psát znovu do jedné kapitoly, takže se omlouvám. Můžete dát + nebo zanechat nějaký konstruktivní nebo hezký komentář. Další díl nevím kdy vyjde. Zatím! Hillou!



 

    

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.