Šílený blog

Vyřazovačka písničky FINÁLE

Heja,a je tu FINÁLE naší vyřazovačky písniček !Tak jdeme na to !1)2)  Tak a teď prosím naposledy napište do komentářů,jaká písnička by měla VYHRÁT.Všem díky za účast a :

Vyřazovačka písničky 6 díl

Heja,je tu další díl vyřazovačky !A tady jsou písničky,které postoupily :1)2)3)Tak a tohle je pro tento článek všechno.Těšte se na další článek a za chvíli bude FINÁLE !A zatím :

Vyřazovačka písničky 5 díl

Tak a je tu další díl vyřazovačky písniček ! A tady jsou ty písničky které postoupili : 1)2)3)4)Tak a tohle je všechno.Do komentářů napište která písnička má vypadnout.A zatím :

Vyřazovačka písničky 4 díl

Tak a je tu další díl vyřazovačky písniček !Tak a tady jsou ty písničky které postoupili : 1) 2) 3) 4) 5) Tak a tohle je pro dnešek všechno.Do komentářů mi pište jaká písnička by měla vypadnout.Typy mi pište do té doby než do komentářů napíšu " konec hlasování ".A zatím : 

Vyřazovačka písničky 3 díl

Vítejte u dalšího dílu vyřazovačky písní. Do tohohle kola postoupily tyto písně :  1.píseň 2.píseň 3.píseň 4.píseň 5.píseň 6.píseň Tak tohle je pro dnešek asi všechno. Do komentářů mi pište jaká píseň by měla vypadnout. Odpovědi mi pište do té doby,než napíši že je hlasování ukončeno.A zatím : 

Vyřazovačka písničky 2 díl

Vítejte u dalšího dílu vyřazovačky písní.Do tohohle kola postoupily tyto písně : 1 píseň 2.píseň 3.píseň 4.píseň 5.píseň 6.píseň7.píseň Tak tohle je pro dnešek asi všechno.Do komentářů mi pište jaká píseň by měla vypadnout.Odpovědi mi pište do 7. nebo 8.11.2016A zatím : 

Vyřazovačka písničky 1 díl

Ahoj tohle je můj první článekBude to vyřazovačka písniček.1. píseň :2. píseň : 3.píseň :4. píseň : 5. píseň : <br>6. píseň : 7.píseň : 8. píseň : Tak tohle je asi pro dnešek všechno.Do komentářů mi pište jaké písně by měly vypadnout.Odpovědi mi pište do : 2.11.2016Ahoj,vaše marcela2005