Šílenosti slečny Š

Prokletá dvanáctka - 4. Písemka

Ahooj holky! Další článek Prokleté dvanáctky je tady!!!!

______________________________________________________________________________________ 

   Čekám tu na Mika už 10 minut.Nemůžu se dočkat až mu povím průběh včerejšího i dnešního dne. Jak se dalo čekat, opravdu mě Tom poprosil o výsledky k testu.


       Když jsme seděli na lavičce na už trošku chladném slunku, začal Tom mi mazat med kolem pusy. Mluvil o všem, vychvaloval mé oblíbené kapely a podobně. Za chvíli začal náš důležitý rozhovor: ,,Už ses učila na ten test?" zeptal se mě.,, No... Já se na fyziku moc neučím, pamatuji si to totiž z minula." odpověděla jsem po pravdě. A následovala otázka na kterou jsem byla připravená:,, A nepomáhá ti třeba táta? Myslím jako s určitýma lekcemi?"  Pochopila jsem kam tím míří a jen s těží jsem skryla svůj úšklebek: ,, Ne, to nikdy." Tom se naklonil ke mě:,, Leni, víš, že jsi jediná, která tomu rozumí. A já se v tom topím. Nestihnu se to naučit ani kdybych nad knihou seděl jak dlouho, " podíval se mi do očí se zoufalým výrazem, ,, a tak.....Je to poprvé a na posled co tě o něco ta
epřijde, slibuji." udělal na mě psí oči. Váhala jsem: ,, No dobře pokusím se. Jenže nemůžu ti zaručit, že je nezmění." Vytřeštil oči. ,,Fakt?" ,,Když mě o to prosíš..." pokrčila jsem rameny. ,,Jsme ti...teda jsem ti za co vděčný." Vypadal radostně. Jenže nedokázal skrýt setinový vítězoslavný úsměv.


      Druhý den jsem Tomovi dala - jak jsme se s Mikem shodli -  zdánlivě pravé výsledky testu. Tom se chytil. No a další den se ostatní (nejen Tom, ale i mí spolužáci) chovali divně. Nikdo z nich mi neřekl nic hnusného. Škoda, že je to jen přetvářka. Ach jo. Před fyzikou se všichni shlukli do skupiny. Jarda a Katka seděli na svých místech a nezapojili se do toho . Jarda proto, že je hodný a milý a hodně plachý. Nechtějí ho brát do skupiny. No a Katka jedla sendvič a někomu odepisovala na SMS. Zazvonilo a do dveří vešel učitel: ,,Schovejte si sešity a služba rozdá písemky." Ve chvíli, kdy jsme dostali papír, bylo ve třídě hrobové ticho. Tohle nebylo normální. Většinou je u nás řev jak v zoo. Já si toho nevšímala a psala klidně písemku dál.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ok. Dneska to nebylo nic moc a proto se můžeš těšit na další díl:-)

švestička003

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.