Šílenosti slečny Š

Prokletá dvanáctka - 2. Nečekaně

Ahoj. Jsem du s dalším dílem mé dvanáctky. První díl najdete na mém blogu. Všechny věty co tu jsou MAJÍ TEN VÝZNAM JAK JSEM TO NAPSALA! NIC DVOJSMYSLNÉHO! Jdeme teda na to?

___________________________________________________________________________________

   

   Poslední pohled do zrcadla. Akné - zamaskované. Vlasy - pečlivě učesané. Oblečení - perfektně sladěné k sobě. Nechci aby to vypadalo, že si kvůli němu dávám moc záležet. Poslední možnost to odříct. Vzdychla jsem. Ne. Půjdu tam.  Vyšla jsem ze školy a zamířila k hřišti. Už tam seděl na lavičce. ,, To je dost, že jsi tady!" usmál se. Líbí se mi jak se usmívá. Dokonalý úsměv dokonalého kluka. Měla jsem strach z toho trapného ticha. Ale všechno dopadlo skvěle. Povídali jsme si o životě, hudbě, sportu, škole, o všem. Vítr si s jeho blond vlasy hrál. Byl úžasný. Opravdu mě pozval. Nebyl to omyl. Smáli jsme se. Bylo to super. Zbývalo 15 minut do příjezdu mého autobusu.

 

   Najednou se mi zatmělo před očima a já upadla na zem. ,, Není ti nic?"  vyskočil Tom z lavičky a  opatrně mě zvedal ze země. ,,To nic za to můžou ty prášky s vitamíny co mi dává máma. To se stává často." . Jednou se mi to stalo uprostřed koncertu v Praze kdy jsem hrála na kytaru. To byl trapas. ,, Radši tě dovedu na zastávku."  prohlásil starostlivě. Jen jsem slepě přikývla. Jaké to mám štěstí, pomyslela jsem si už po sté za tenhle den. Tom mě dovedl na zastávku. ,, Jedu dnes za tetou do Kulhovce. To je blízko Koňan, ne? Pojedeme stejným busem. " řekl. Za chvíli opravdu přijel autobus. Byl plný ječících děcek, které se vracely z města. Jen jsme se s Tomem na sebe mlčky podívali. Mysleli jsme na to stejné. Nastoupili jsme, zaplatili a vydali se  hledat místa. Jedno opravdu bylo volné, vedle holčičky v růžovém, která právě baštila svačinu. Tom mi jako správný gentleman nabídl místo. Usmála jsem se a sedla si vedle holčičky. Ta mě přímo vraždila pohledem. Tom šel až na konec autobusu kde stáli další lidé. Mezi řvoucími dětmi jsem zaslechla šeptající hlas (mám totiž velmi dobrý sluch):

    ,, Tak co? Jak jde náš plán?". Zamrazilo mě. O čem to mluví? Chvíli trvalo než druhý hlas odpověděl:              

    ,, Skvěle. Jde to líp než jsem čekal. Ta buchta Lenka si ničeho nevšimla. " zasmál se. Panebože. To byl...TOM! A s kým to mluví? Zase jsem se zaposlouchala:

   ,, A kdy z ní dostaneš ty výsledky k tomu testu?" Ten hlas taky znám !To je.. to je... už vím! Pavel. Po těch slovech jsem pochopila všechno. Oni mě chtěli využít k PODVODU. Slzy mi tekly z očí. Byla jsem taková husa.


No tak to by bylo všechno. Tak Ahoj :-)


švestička003

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.