Šílenosti slečny Š

Hele holky....

Ahoj Holky. Je mě líto, že tohle musím napsat. Můj blog pojede (skoro celý) od znova. Ano, je to tak, vážené holčičky. Slibuji, že teď bude čistě na vás co se bude dít dál. Máte jedinečnou možnost si vybrat z pár příběhů (samozřejmě mnou vymyšlených) a nastolit v blogu Šílenosti slečny Š. pořádek. Vážně slibuji na mou čest, že budu řádně a spolehlivě psát příběh, který si zde potom můžete přečíst. A jaké jsou možnosti?:


1. pokračování - Prokletá dvanáctka

Vím, že se zde nic zatím nedělo, ale vážně slibuji, že bude. Je to zkrátka normální pubertální holka v současné době, která zažívá hádky, slzy, radost, odhodlání a v neposlední řadě i lásku. 


2. Já, nebezpečná

Fantasy.  Je to o jedné velmi nebezpečné holce. Je v ní něco tajemného kvůli čemu ji matka po narození opustila. Ale teď je všechno v pořádku. Tak proč ji chce zabít její vlastní otec?


3. Kalich s vůní kopretin

Mám ráda historii. Proto je tento příběh z doby husitů. Barbora, dcera kupce a bylinářky, se na přání rodičů vydá do města Tábora. Potká tu zvláštního mladíka, se kterým se už potkala v dětství.  S tímto kališníkem prožije dobrodružství, které má velmi šťastný konec.  Tento příběh je dlouhý, ale já doufám zajímavý.


4. (ještě nevím jméno)

Zase kapka historie. Katka je obyčejná holka. Aspoň se to zdá do té doby než její rodina jede na zdánlivě klidný výlet do Prahy. A Katka dostane tajné ( a pro ni prvně nemožné) poslání. Zachránit Česko! jenže to Katka nezvládne sama - proto musí získat na svou stranu velmi důležité a mocné spojence. Zvládne to? (Tady budu potřebovat vaši pomoc!)


Vyberte si.

švestička003

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.