Šedý blog tichého studenta

Bitva o Arteinu - 3.díl. Svět Fantazie ^^

Zde je poslední díl. Díky bohu, posledn!  Užijte si více nudy...


-----------------------------------

Před zraky všech se objevil přízrak dvou mlžných postav. Drželi se za ruce, a spojovali je do tvaru srdce. Muž a žena. "To a rukama dělala i Cissy" Sesil řekl s hloupě oslněným hlasem. "Ano. Díky jejímu nechtěnému znamení mé srdce i vojsko Fantazie našlo, kde jste. Jsme tu chránit Arteinu. Vojáci Fantazie, Viktor a já. Mé jméno je Kristina Amor. Jsem jedním z amorů. Ale nepřináším jen lásku. Ale i záchranu" pověděla dívka z jejich páru. Své ruce drželi pevně k sobě přimknuté. "Viktor" odplivla si Veronika a temným vírem zakryla své oči. "A já jsem Veronika. Tak ty budeš ta hloupá snoubenka mého bratra. Jdi se zahrabat, jasné?" vrhla zhmotňovací kouzlo. Těsně vedle Kristiny se objevil dokonale nabroušený nůž. Neuměla však mířit. "Všechna síla všech nás milujících, pojď do mé dlaně" zavolala Kristina ohnivě, a zapálila ze své ruky rudý plamen. Z něj vystřelila růže, a zasáhla Veroniku do obličeje. Trny zarazily své hroty do bledého těla. Nic se nestalo. "Každý tu má jen strach. Nikdo nemá čas tu být zaláskovaný" vykopla Veronika nohou do zčeřeného vzduchu. Mezi ní a Kristinou proběhla jiskra nepřátelství. Střídaly se mezi sebou černé a červené paprsky. "Pokud to nevyjde teď, tak už nikdy" střelila Veronika po Kristine. Amor letěl na zem, a zlomil jedno lidské srdce. "Ty...nesnáším tě!" Viktor již nedokázal udržet svůj hněv. Za všechnu jeho bolest, že srdce jeho sestry je tak černé vyslal ránu své modré magie. Veronika se zapotácela, a padla. Pak však vstala, naráz s Kristinou. Šílenství jejích očí dávno pohaslo. "Je z ní normální, byť lehce vzteklá dívka. Je normální. Může cítit i lásku" zasmála se Kristina. Bylo dobojováno. Jen poslední otroci, stále příliš omámení museli odejít pryč. "Někdy je lepší zmizet, bratříčku" utíkala Lissy z louky pryč. "Počkej!" zařval Mireen. Kdo tu nyní byl vládce?


"Je dobojováno" Agira nohou ryla do země. Zbyl po ní malý dolík. "Báječně. Mohu jít" řekla pak jako by nic, a otočila se pryč. "Jít?" vykřikla Cerrea zmateně. Agira jen kývala hlavou. "Arteina už mě nepotřebuje. Nikdo není v mé koleji. A já nechci být zbytečná. Odejdu světa lidí. Budu šířit poselství Arteiny. Budu sem posílat nové studenty" kývla na ostatní. Dívali se za ní jak odchází. "Samy tři nikdy nebudeme kompletní" Migorra zatnula své pěsti. "On se nový duch najde" Agira lhostejně odcházela. Nikdo už ji po chvíli neviděl. Spolu měly Migorra, Cerrea a Levie možnost jednoho oživit, a vytvořit z něj kolej. "Filliu? " navrhla Linzi a ukázala na mrtvé tělo. "Náhoda poradí nejlépe" Cerrea hodila kus dřeva z kapes široké sukně. Dopadl vedle mrtvého těla Nivoriany. "Jsem pro" pohlédla černýma očima Migorra na ostatní. "Byla chytrá. Velmi chytrá. Vyučovat dokáže. Nakonec, zkusme to s ní" dodala. Ostatní kývali. Jasný sluneční paprsek vtékal do bledého těla. "To není racionálně možné" vstala pomalu její postava. "Máme ti toho co vyprávět" usmála se Linzi. "A jak se bu její kolej jmenovat? Barva je jasná. Těžko může být někdo víc šedý" Cerrea dodala zamýšleně. V tom jí padl do oka krvavý nápis. "Nivor" odpověděla si. Společně pak odešly všechny z louky, nejistými kroky bez kapky sebevědomí. S nimi teleportovaly i studenty, včetně schovaných v lesích znovu do Arteinské školy.


"Moji nejdražší studenti i učitelé. Bitva byla úspěšná. Vyhrálo dobro, možná ne tak úplně díky nám. Mnoho z nás zemřelo, spousta má krutá zranění. Vím jak hodně tu trpíte. Opustila nás věrná kolej- čest památce Agiry. I já odcházím. Ale vše zlé jež jsme prodělali, stokrát se vrátí" energicky pronesla Sunia potácejíc se ze stupínku pro řečníka. Davy však zněl hlavně srdceryvný pláč. Přátelé i blízcí chyběli všem. Někdo tu ztratil i svou rodinu. Škola měla být na týden uzavřena. Dnes však byla noční schůzka v Levii. Na znamenení pokoje mezi kolejemi. I duchové vcházeli pomalu k ostatním. "Nivoriano?" udiveně Shamin zírala na stejně bílé tělo, jako bylo i před smrtí. Jen krvavá čára na zádech byla jiná. Na více slov se Shamin nezmohla, byl to pro ni skutečný šok. Nuratix však zacpala cestu, a Nivorianu zatahala za rukáv. "Snad si nemyslíš, že přežiješ bez své Yandere?" ušklíbla se a roztahla poddajná dračí křídla. Tindrell a Azalgrin si věnovali nekonečné pohledy do očí. Jejich láska přečkala a přečká třeba tisíce bitev. "Shamin, vedla si nás dobře" usmála se Flora a zvedla Shamininu kapuci. Neododlaly, a začaly se smát. "Za Arteinu" řekla energicky Flower. "Za novou i starou školu. Za vyhranou bitvu" křičely nadšeně hlasy jeden přes druhý. I Veronika se přidala k tančícímu reji. Bylo snadné být s nimi. Smáli se a mluvili až do rána. A přežít týden bez magické školy bylo snadné. Pokud mohli být spolu.


------------------------------------------------------------------

Bonusový materiál :

O Amorovi jež zachránil Arteinu, aneb seznamte se s :

•Jméno: Kristina Armor (pro přátele Kris)
•Věk:stará jako sama Venuše
•Planeta, ze které pocházíte: Venuše
•Rodina: nemám rodinu...bohužel...ale chci mít!
•Mazlíčci: všechna lesní zvířátka
•Rostliny: všechny rostlinky
•Dům: teoreticky všude, ale přespávám na červánku
•BFF: jako takovou nejlepší kamarádku nemám, prostě všichni, co milují
•Rozepište se o sobě: Kristina, pro přátele Kris. Miluje procházky v lese a snídaně v trávě. Ale to hlavní. Je to víla lásky, povolána do Arteiny, aby ji ochránila před zlem. Je velmi mocná, svou moc nezneužívá a ochraňuje s ní. Kdyby se to přepočítalo rozumově, je jí 25. Než se stala amorem, studovala matematiku, fyziku a chemii, což se k jejímu postavení nehodí. Nemluví poeticky, jako ostatní amorci, ale všechno má do puntíku propočítané a stačí jí jedna střela a má vyhráno. Ale je to romantička, jako každá jiná. Miluje romantické večeře a její sny jsou vždy krásné.


Zajímá vás, jak vypadala první mrtvá studentka? Tedy Foxi Love Darkness? 

Pro ty, jež jí neznají (nehrála v Arteině, jen si vytvořila postavu):

Čest její památce. 

Lidé ke zlu přicházeli v houfech. Jeden z nejcitlivějších a nejsilnějších příběhů je ten Mii Gold. Byla velká proměna, když odešla ke zlu. Posuďte samy. [Ale mě se více líbí zlá verze].


Zajímá vás, co si Lissy zpívala za píseň? 

Originál. Nebo Verze v Angličtině či je libo Česká verze

Ano,posloucháte mou oblíbenou píseň. Ale já a Lissy jsme dosti rozdílné. Nebojte. 

--------

Ach ano. Konečně je to za námi. Tak, jaké to bylo? Budu velmi líbí šťastná za vaše názory, kritiku...případně pochvalu či +. Moc mi pomůže vše. 

Ankety: Koleje - ArteinaZlo ?Kostky - tvářKostky - Ďábelská

Co vyjde v Pondělí? Něco náhodného, pokud to vůbec stačím. 


⭕Srdečně se s vámi loučí Nivoriana Nikelea- Vaše Ravenclaw. ⭕


Komentáře

Anka B.VIP

Alca: "Hele, Anko, proč to vlastně čteš, když ani nevíš, o co go?"
Anka: "Ticho! Rušíš atmosféru!"
Alca: "Eh... Cože?"
Anka: "Maple. Ty jsi strašná. Člověk se začte, vytvoří si v hlavě dokonalou atmosféru k příběhu, sesynchronizuje s hudbou... A pak přijdeš ty a všechno zkazíš. Jdi si lítat s Falconem."
Alca: "No jo, tak sorry. Ale zeptám se ještě jednou- Proč to čteš, když nevíš, o co jde?"
Avis: "Ance tu jde o ten pocit z toho, co čte. Ani já nevím, o co jde, ale moc se mi to líbilo. Ravenclaw je prostě úžasná v psaní o bitvách. Souhlasím s Ankou, jdi proletět Falcona."
Anka: "Díky, že jsi jí to vysvětlila, Avis"
Avis: "Žádný problém. Mám znovu pustit Children Of The Sun?"
Anka: "Ano, prosím. Třeba se ještě dostanu do atmosféry."

No, stručně a jednoduše, máš můj obdiv. Napsala jsi to geniálně. Alca sice moc nechápe, co na tom vidím, ale Isla, Avis, Ankara i já si myslíme, že to stálo za to. A jelikož se tam objevilo i pár takových těch romantických aspektů, i Rosie je spokojená.

Anka B.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Venus McFlitrapeVIP(Svět Fantazie ^^)

Úžasně úžasné, báječně báječné, božsky božské! Tento příběh mě vysoce dojal, přestože se má postava/mé postavy vyskytly v příběhu pouze v pár řádcích. Ale tak to má být. Byl to neuvěřitelně dojemný, poutavý a kdo ví co ještě, příběh. Mockrát děkuji.

Venus McFlitrapeTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

CatherineVIP(♛Nadpřirozeno♛)

Všechny tři díly byly velmi krásně a smutně napsané. Je mi líto každého kdo umřel. Kolikrát se mi u toho chtělo brečet. Všechny postavy v Arteině mám totiž moc ráda. Přirostly mi k srdci. Ale bez obětí není vítězství....
Jsem ráda, že dobro zvítězilo smajl.

CatherineTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.