Říše divů

Disney Knižní TAG

Ahojky, knihomolové! Před nějakou dobou jsem narazila na opravdu zajímavý knižní TAG s tématikou Disney postaviček a řekla jsem si: "Proč ne?"

Takže si najděte na Spotify ten nejlepší Disney playlist a jdeme na to!




POPELKA - Odbila půlnoc a všem knihám spadly přebaly. Která je ta nejhezčí teď?

Napadá mě Trnitá řeč, jelikož ta obálka je neskutečně zajímavá. 






SNĚHURKA - Kniha, která dokáže povzbudit k nějakému úkolu nebo rozhodnutí.

Páni. Kniha, která by to měla umět, je rozhodně How To Be a Bawse od Lilly Singh, ale stejně se ani jednou její radou neřídím, ač by mi to v životě mohlo pomoct, že. (Knihu vám rozhodně doporučuju, ale pokud jste líní a prokrastinujete jako já, neslibuju, že vám to pomůže, nicméně se třeba něco zajímavého dozvíte)







MULAN  - Ženská hrdinka, která kdekomu nakope zadek!

Dřív bych nejspíše navrhla Aelin ze Skleněného trůnu, ale třeba taková Sadie ze stejnojmenného románu, by jistě také dokázala někomu trochu, ehm...ublížit.







TARZAN Zrada, která bolela i vás z druhé strany knihy.

Tak to je určitě zrada Geralda Shaw z Kronových dětí. To vážně bolelo...A to to bylo na začátku takové miloučké stvoření! Pořád jsem doufala, že se vrátí, že to nějak napraví, ale když se tak nestalo, srdce mě z toho rozbolelo, to k vám budu upřímná. 






MOANA - Podle všeho zbytečná postava, ale sakra! Ten důvod proč je v příběhu!

To by podle mého názoru mohl být Neville Longbottom. Přece jen, celou dobu se jevil jako takový nepoužitelný trouba a pak...






NA VLÁSKUKniha ,po které toužíte už roky... A ona furt ne a ne se dostavit.

Rozhodně bych si chtěla přečíst Anna krví oděná, ale v obchodech už ji téměř nenajdete a v místní knihovně...prosím vás. Jako bych chodila do knihovny. Teda, jako já mám kartičku, ale od té doby jsem tam nebyla ani jednou. A taky bych si chtěla přečíst Řadu nešťastných událostí, ale poslední dobou se spíše chystám na seriál. 






HERCULESHrdina/nka kterého znáte celý jeho/její život.

Je někdo takový vůbec? Pane jo, normálně bych řekla postavy z Harryho Pottera, ale přece jen, ty neznám celý jejich život...

Takže to chce vymyslet někoho, kdo se v té knize narodil...Hm, teoreticky bych mohla říct Eadlyn ze Selekce, ale tam máme trošičku skok, že jo...Ale znala jsem její rodiče zamlada, to bych řekla, že docela stačí.







PLANETA POKLADŮMísto, kde se odehrává děj knihy, které chcete vidět víc než cokoliv jiného na světě.

Já chci do Bradavic! A do Říše divů! A taky do....no dobře, do Attiony asi ne, ale rozhodně by to bylo zajímavé. Nebo třeba takový Nikdyuš! Jo, teď jsem na to kápla, jedeme do Nikdyuše!







POCAHONTAS Nejlepší bitva/souboj v historii veškerého literárního snažení.

Je třeba zmiňovat bitvu o Bradavice? 







LILO A STITCH - Postava, o které jste si nikdy nemysleli, že by mohla mít nějakou dobrou stránku, ale ona jí má!

Fíha, tak co vám řeknu teď? Já většinou věřím, že postavy mají nějakou lepší stránku a pokud tomu nevěřím, tak ji většinou nemají. Někteří lidé by zmínili Severuse Snapea, ale mám takový pocit, že to už by bylo trochu moc potterování na jeden článek, co myslíte? 

Teoreticky bych mohla také použít Reginu z OUAT, přece jenom, kniha také existuje. A je pravda, že jsem ji ze začátku nenáviděla. Ale chtěla bych nějakou opravdovou knihu. 

Nakonec asi odpovím takto - nemyslela jsem si, že by dobrou stránku mohla mít Holly Chaseová. Měla jsem ji ráda, to ano, ale protože byla mrcha. No dobře, možná jsem trošku tušila (ehm, ehm), že bude mít nějakou dobrou stránku, ale nějak odpovědět musím, ne? (proč já si vždycky vyberu tag, kde jsou tak debilní otázky?)


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.