Říše divů

Cestovatelský TAG - Irsko vede!

Ahoj, motýlci moji! (wtf, jak jsem zase přišla na tohle?)

Původně jsem chtěla udělat článek o místech, na která bych se chtěla podívat, ale pak mě napadlo, že to rovnou zahrnu do Cestovatelského tagu, kde se můžete dozvědět něco více o mých cestách!




1. Vyjmenuj všechny země, ve kterých jsi byla.

Itálie, Irsko, Velká Británie, Španělsko, Francie, Německo, Slovensko, Nizozemsko, Turecko, Řecko. V Nizozemsku jsem teda byla jenom na benzínce, ale to se taky počítá, ne? Tím pádem jsem taky byla v podstatě v Belgii, ale to jsem prospala.





2. Která země/místo se ti nejvíce líbila?

Je mi líto, Francie, je mi líto, Anglie. Irsko u mě vede! Totálně jsem se do tamní krajiny zamilovala, nejraději bych se do Dublinu přestěhovala!





3. Kam by ses jednou chtěla podívat?

Fajn, jsme u toho. U některých zemí si úplně nejsem jistá městem, ale pravděpodobně bych zvolila nějakou metropoli. Z nějakého důvodu jsem se vždy chtěla podívat do Kanady (viním Robin Scherbatsky), taky bych hrozně ráda navštívila Los Angeles (A NE, nehodlám tam unést žádnou celebritu. Přísahám. Už ne. I když,  plány na to byly). Zajímalo by mě třeba i Finsko nebo švédský ostrov Gotland. A jednou možná, MOŽNÁ Indie.





4. Vyjmenuj tři věci, které s sebou vždycky bereš na cesty.

Ještěže jenom tři, jelikož já toho nikdy moc nepotřebuju. Jako jo, mám s sebou milion věcí, které nepotřebuju, ale víte co, dokud mám knihu (kterou nečtu), mobil a sluchátka (která se mi většinou rozbijou), jsem v pohodě.



5. Jaké bylo nejlepší jídlo, co jsi kdy v cizině jedla?

Nejsem úplný gurmán, to mi věřte, ovšem letošní italská pizza byla opravdu dobrá :D




6. Jaká byla tvoje nejmilejší cesta?

Hm. Možná to byla cesta se školou do Anglie, ale ta skýtala také mnoho negativ. Nicméně to byla zábava. Hlavně cesta zpátky.



7. Máš nějakou negativní vzpomínku na některou cestu?

To se ptáte mě? Víte, kolik jich mám? Jako například, když jsme letěli letadlem a nějakej DEBIL se rozhodl na palubě kouřit? Nebo jak tam celou dobu úplně šíleně řvalo jedno jediné dítě? Jo, to byla skvělá cesta.



8. Kam se chystáš tento rok?

Tento rok možná ještě pojedu s tátou někde po Evropě, ale příští rok se se školou chystám na další (nejen) britské dobrodružství! Kromě Skotska, Newcastlu a nejspíš i Londýna, navštívíme i Amsterdam! A pojedeme lodí, na které budeme i spát. Na to se těším nejmíň. 





9. Jaké jsou tvoje tři nejoblíbenější metropole?

Ovšemže Dublin, ježišmarja. Jako jo, Londýn nebo Paříž jsou skvělé, ale kapku strašidelné. Oxford je teda taky úžasný, to se musí nechat.



A jak to máte s cestováním vy? Cestujete rádi? Jaká místa byste rádi navštívili?

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.