Relaxujeme na netu

Nejslavnější kočky a jejich výrazy

Zdravím vás v ranních hodinách Štědrého dne u nového článku. Vlastně tak trochu lžu, začínám tento článek psát v 23:50, takže je ještě 23. prosince. Každopádně zde vítejte, dlouho jsem žádný článek nenapsala (nevěděla jsem co), poslední napsaný článek je z 13. listopadu. 
Dnes se v celém článku budu věnovat kočkám, tedy o kočkách, co se proslavili díky nějaké své vadě nebo svému zbarvení...
Kočky jsou jedno z mým oblíbených zvířat. Já sice kočku nemám (chtěla bych, ale nemám ji kde mít, a morče, korela a rybičky bohatě stačí), ale navštěvuju hodně mé sestřenky, které kočky dokonce mají dvě-Mendynku a její kotě a jsou to krásné kočky! Pak má můj děda strašně moc koček, z nichž je myslím ochočená jenom jedna. No a pak mám u druhého dědy a babičky taky dvě kočky-taky matku s kotětem. Jsou to mojí oblíbenci, tady je můžete vidět: 

(Prosím vás, nemějte tu první fotku za zlé, ale normálnější fotku nemám, za prvé Blackyna (ta černá, velká) není moc fotogenická a zadruhé to fotil můj starší bratranec, a co chcete od puberťáka a ještě k tomu kluka. :D)

Na druhé fotce jsou koťátka pár dní po narození. Tu jsem fotila já. S bratrancem jsme je přezdívali Satan, Rengar a Piškot. Momentálně dvě ze tří si někdo vzal a jedno si děda nechal.

 


A co tak miluju na kočkách? To, že mají všechno na salámu a tu lenivost. Prostě jsou takové, jako já.

No a konečně se vrhneme na článek plný těchto lenivých tvorů, samozřejmě s jejich fotkami a mými komenty!


1. Cat with eyebrows (kočka s obočím)

Říkáte, že kočky nemají obočí? Tak bohužel vám to tato kočka, nebo spíše kocour jménem Sam vyvrátí. Je pokrytý celý bílou srstí, ale nad jeho zrakem jsou dva černé proužky, které vypadají jako obočí. Jeho celý výraz vypadá velice ustaraně!


2. Hipster cat

Tohle je ta nejvíc Hipster kočka na světě! Jmenuje se Hamilton, a zajímavá je v tom, že jí matka příroda nadělila bílý knírek (ten IN moustache) na šedavé hlavě. Já moc Hipstery nemám ráda, ale tahle kočka je fakt boží!


3. Panda cat

Víte, jak teď lidi kupují pro své chlupaté mazlíčky, ať už je to pes či kočka, oblečky jiných zvířátek nebo něčeho jiného. Kočce přezdívané "Panda cat" ani takové oblečky kupovat vůbec nemusí, protože vypadá jako panda! Tady ji můžete vidět, ale nemá moc veselý obličej:


4. Kittler

A co to vlastně je? Kittler je spojení dvou slov, a to Kitty (V překladu koťátko) a A. Hitler, takže to jsou kočky, co vypadají jako Adolf Hitler. Kittlerů na světě existuje mnoho, ale mezi toho nejpovedenějšího se zařazuje tadyten fešák (Mě se zdá také velmi podobný na Hitlera):

 


5. Dvojbarevná kočka

Jedna z nejslavnějších koček internetu. Narodila se jako zajímavě zbarvené kotě, a díky tomu se proslavila. Má totiž dvojbarevnou hlavu-jednu stranu černou a druhou zrzavou. Dokonce má jiné i každé své oko, u černé barvy srsti má oko zelené a u zrzavé modré. Mimochodem se kočka jmenuje Venus, bohužel nevím, zda je to kočka nebo kocour. Je ale krásná, že?


6. Překvapená kočka

Nala vypadá docela nevinně. Vlastně je nevinně roztomilá! Má takový obličej, jako kdyby něco provedla. Proslavila se ale hlavně díky svému překvapenému výrazu. Má krásné oči, souhlas?

 


7. Happy cat (Šťastná kočka)

Kočička z Japonska a její roztomilý obličej, který připomíná tohoto internetového smajlíka: :3


8. Kočička s vyplazeným jazykem

Lil Bub, kočka z Ameriky se proslavila svým vzhledem díky své vadě. Má kratší dolní čelist a chybí jí nějaké zuby a tak jí neustále visí jazyk z tlamy. Mimo to má ještě příliš krátké nohy, a tak vypadá pořád jako kotě. Momentálně má Lil Bub svůj pořad a Facebook s 2 miliony lajků.

 


9. OMG cat (Ó můj bože kočka)

Tady mám kočky dokonce dvě. Jednu, která vypadá "OMG" pořád, a druhou, která byla "OMG" kočkou jen chvíli. Začnu tou, která vypadá překvapeně pořád.
Tato roztomilá kočička vypadá překvapeně neustále díky svým udiveným očím, a mimo to má pod svými ústy skvrnu, takže vypadá, ako by ji měla otevřenou.


A pak tady mám video udivené kočičky Choco (z Japonska), které vypadla čelist. Její majitel nevěděl, co dělat a tak ji natočil a prosil o pomoc. Video se stalo hitem internetu a po pár dnech se udivená kočka vrátila do původního stavu.


10. Nejroztomilejší kočka

Snoopy (ne psa, kočku!) mnozí zařazují jako nejroztomilejší kočku. Mě úplně nejroztomilejší nepřijde, ale moc se mi líbí! Má krásná velká kukadla, díky nimž si svou roztomilost zajišťuje na 100%. Mě připomíná nějakou kočku z nějakého Anime seriálu.


11. Angry cat (naštvaná kočka)

Když už existuje Happy kočka, nevidím důvod, proč by nemohla býti Angry kočka. A zde ji máme! Její jméno je Garfi a myslím, že jste si vzpomněli na slavného tlustého kocoura Garfielda, se kterým má Garfi společnou jen barvu srsti. Myslím, že takovou naštvanou kočku byste doma mít nechtěli.


A jako poslední nesmí samozřejmě chybět...


12. Grumpy cat! 

Tedy nevrlá kočka Tardy Sauce, která je asi nejslavnější kočkou, ba i zvířetem na internetu! Své fanoušky si získala díky naštvanému obličeji, který uvedl na sociální sítě až bratr koččiny majitelky. Na Grumpy vzniklo mnoho vtipů a meme komiksů, a já si myslím, že ji moc dobře znáte.

 



Takže tím bych můj nový článek chtěla ukončit, doufám, že se líbil a že bude mít velké ohlasy. Kdyžtak kdybyste měli nějaké námitky, nebo mi chtěli poslot prostě vzkaz, komenty jsou k dispozici a kdyby se vám článek líbil, tak budu ráda za každé plus. Jsem hooodně unavená, lepší nápad nebyl to psát do dvou hodin ráno. :D

 

Jinak bych chtěla popřát krásné prožití Štědrého dne, všech vánočních svátků a taky nového roka, hlavně, ať začne dobře. Nevím, jestli mezi svátky něco napíšu, to se ještě uvidí. A pamatujte si, že Vánoce nejsou o dárcích a penězích, ale o tom, že se sejde rodina a hlavně o zdraví a lásce.

Okureček 












Komentáře

jitka04(KPOP :3)

Myslím, že tento článek co jsem si teď přečetla a prohlédla je nejlepší z těch co jsem si četla u jiných lidích. Jinak to máš strašně krásný. Články ti fakt dobře jdou.
smajlsmajlsmajl

jitka04To se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.