Relaxujeme na netu

Modrý úplněk

V tomto článku se konečně dostaneme k paranormálnímu světu, duchovnu, nadpřirozenu a hlavně tajemnu. Dnešní téma je takzvaný ''Modrý úplněk''.


Modrý úplněk

Na dnešek, tedy poslední červencovou noc v tomto roce (31.7.2015) připadl ''Modrý úplněk" (Dalším výrazem také ''Modrý měsíc''). A co to vlastně je? V originále "Blue Moon'' (ve skutečnosti ani modrý není) je astronomická zvláštnost, druhý úplněk v kalendářním měsíci a má výjimečnou sílu, zejména se spojením vládou Vodnáře. Podle astrologů ho můžeme spatřit pouze jednou za tři roky. Naposled se objevil v srpnu 2012 a nás čeká v lednu 2018.


















Modrý úplněk není modrý

Ačkoli jste si mysleli, že Modrý úplněk podle svého jména bude mít modrou barvu, není to pravda. I když se může stát, že trochu modré barvy bude mít, ale jen při vysoké koncentraci malých částeček v atmosféře, například při vysoké erupci sopky.

Pověry o Modrém úplňku

Modrý úplněk je zrovna ve znamení Vodnáře, který podněcuje v životě změny. Dnes můžete něco změnit. Modrý měsíc také působí na milostný život a vztahy, pokud potřebujete vztah začít, ukončit, nebo jen změnit, dnešní den je vhodná chvíle. Modrý měsíc také plní přání. Máte nějaký životní sen? Zkuste si ho tiše přát, třeba se vám splní...

 

Tak snad se vám tento krátký článek líbil, děkuji za každé přečtení, ohodnocení a komentář. Pokud znáte ještě něco o Modrém úplňku, určitě se pochlubte. :)

Okureček

Komentáře

Simoliky(machři a inteligenti)

O modrým měsíci sem se dozvěděla na nova.cz a dost mě to zaujalo a tohle je vlastně schrnutí toho co tam bylo je to báječný info pro ty co se nekoukají na zprávy a nova.cz prostě a jednoduše +smajl

SimolikyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.