Relaxujeme na netu

Jak si co nejlépe udělat tahák?

Takže ahoj, vítejte u mého nového článku, který tady mohl být zveřejněný už déle, ale když už jsem ho měla skoro hotový, nechtěně jsem ho vypnula. Takže ho dělám podruhé. A vy se ptáte, proč sem sakra tahám školu? No... Já vím, jsou prázdniny, ale ve školním roce mi poděkujete.


1. Tahák na nehtu

Jako první tahák jsem si pro vás připravila ''tahák na nehtu''. Na svůj nehet, nejlépe palcový si tužkou nebo tenkým fixem napište malý taháček. Nevýhoda u tohoto taháku je, že tam nenacpete celou kapitolu učiva.




















2. Tahák přímo v uších

Co jsem četla či slyšela, v některých školách mají povoleno počas testu poslouchat hudbu z MP3 přehrávače nebo mobilu ve sluchátkách. A proto někteří mazaní žáci si nahrají svůj hlas jak čte učivo a ze zítřejšího testu dostane za jedna. Jen škoda, že to není povoleno i v naší škole.

 


3. Tahák pod silonkami

Tento tahák znaly už i naše babičky. A to je, že si v den písemky vezmete na sebe sukni a silonky, pod které si na stehna nalepíte jakkoliv velký tahák a pak si dávat pozor na vyučujícího.

 


4. Tahák pro lidi, co nosí brýle

A tady mají zase výhodu ti lidi, co nosí brýle. Tento tahák se nazývá ''tahák pro brejloně''. Jak už víte, lidé s brýlemi si musí někam schovávat brýle, a na to je vynalezený speciální pouzdro. V hodině vám učitelka vytknout pouzdro nemůže, a tak si ho otevřete a postavte lísteček s nápovědou.

 


5. Tahák u prsou

Tento tahák je výhradně pro slečny, zejména pro ty, co mají větší poprsí než ty, co vlastní ''kuličky pod kobercem''. V den prověrky si vezmou na sebe tričko s velkým výstřihem (i když si myslím, že tyto holky taková trička nosí pravidelně) a mezi podprsenku a triko nalepí tahák. Pak se jen potají nakukuje do výstřihu.

 


6. Tahák na hodinkách

Zde vám předvádím tahák, který je sice tak trochu nebezpečný mezi spolužáky, ale není špatný. Vezměte si hodinky s tlustším páskem a stranou k sobě nalepte tahák (např. do angličtiny na slovíčka).

 


7. Tajný tahák pod mikinou

Tajemstvím tajného tahák pod mikinou je si na lísteček s předpisy >jak tento kus oblečení máš prát a na kolik stupňů< napíšete tahák z obou stran a na druhý den ho pěkně využít.

 


8. Tahák v etiketě

A jako poslední tu máme tahák, kterého můžeme řadit na dva druhy. Podle mě je z těchto všech nejlepší, ale musíte si ho pečlivě vyrobit. Udělejte si falešnou etiketu (najdete ji určitě na internetu) a místo složení napište tahák a nalepte na pití. Druhý den si pak láhev dejte na stůl a jste za vodou!

 Druhý způsob je, že si ho napíšte z druhé strany etikety.


MALÁ ZAJÍMAVOST: Prodává se i taháková propiska. A vypadá takto:

 



Tak co, budete se tento rok pilně učit, nebo si psát taháky? -Okureček




Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Tak já taháky zásadně nepoužívám. Když už mám podvádět, tak se naučím písmennou kombinaci... Badccbcdabcd, protože z fyziky píšeme ze sbírky úloh a tu máme všichni. Ale taháky nene. Navíc ty v silonkách se ti můžou posunout dolů, v podprsence mi příjde nápadný. Na etiketě a tahákovou propisku všichni učitelé přijdou, je to dooost známé. Ale fajn článek

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

zuzelsaVIP(Letopisy Narnie ♥)

Já jsem loni měla rozkládací penál a tam je taková ta průhledná kapsička na rozvrh a tam jsem si dala tahák a pak jakože jsem si vzala něco z pouzdra. Ale taháky jsem si psávala jenom v anglině protože ve třídě jsme seděli doslova hlava na hlavě takže bych to v tajnosti neudržela, ale teď jdu na druhý stupeň a bude nás míň ve třídě.

zuzelsaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

No většinou žádný taháky nedělám, jen do fyziky jsem omotala tenkým proužkem papíru na kterým byl jeden vzoreček (ovšem to co tam bylo potřebovala druhá skupina). Opět bezva článek smajl

fixaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Anka B.VIP

Já osobně dávám pozor o hodinách, pak si účivo párkrát přečtu doma a jsem naučená. Pokud si ale nejsem úplně jistá, píšu si tahák pod hodinky na ruku, ale stejně ho většinou nakonec nepoužiju. Nebo si načmárám na ruku hlášky ze seriálu, který mi záhadným způsobem připomenou učivo nebo jejich první písmena tvoří třeba fyzikální vzoreček smajl
Takhle jsem ale cheatovala jenom dvakrát, páč jinak nemám s učením problém. A na nějaký obr taháky jsem srab a měla bych špatný svědomí.

Anka B.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.