Relaxujeme na netu

8 věcí, proč to mají holky těžší než kluci?

Taky jste si někdy říkaly, že to mají holky o hodně těžší než kluci? Podle mě určitě ano. Jenže kluci hned obhajují, že to mají těžší oni. Proto jsem se rozhodla napsat takový článek, který shrne, proč to maj holky v životě těžší než kluci. 


Takže určitě za 1.: holky mají jednou za měsíc menstruaci (nebo také: měsíčky, menzes, nebo jednoduše krámy), která není (obzvlášť v létě) příjemná. Neustále si musíte měnit vložku nebo tampon abys ''neprotekla''. V létě pak se nemůžeš ani koupat, jedině s tamponem, což není všem holkám zrovna moc příjemné...Musíš si počítat dny, kdy to máš dostat. Taky u tohoto koloběhu zažíváš velké bolesti, jako bolení břicha nebo zad. A kluci? Ti se na nic takového nemusí vůbec ohlížet.


Za 2.: Holky musí rodit. I když možná znáte tuhle zajímavost, že 1 porod se rovná několika desítky kopanci do koulí. Touhle výmluvou se kluci většinou obhajují. Jenže teď vám něco řeknu: Vy si jako myslíte, že když nás, holky, někdo kopne do našeho mezinoží, nebo se prostě bouchneme, tak nás to nebolí??? 


3. bod patří tomu, jak si kluci o sobě myslej, jak jsou úžasní! Nějakej starej hnusnej smradlavej chlap pohrdne nad hezkou ženou, která má ale velký nos. Prý je na něj moc ''stará'' a ''škaredá''. Jo je to tak. Toto sebevědomí mě u těchto lidí dost hodně rozčiluje. Jako oni si myslej, že můžou mít krásnou, sexuálně atraktivní blondýnu s velkejma kozama? Leda tak, kdyby byl milionář! A toto mě neštve jen u starejch dědků!


Ke 4. bodu napíšu něco k holení. Holky se musí každý den holit. Je to prostě pořád dokola. Oholit si nohy, podpaží, nohy, podpaží, nohy, mezinoží, podpaží, nohy, podpaží, nohy, mezinoží, podpaží... A takhle je to pořád dokola. Běda, jak se někdy neoholíš, a jde ti vidět nějaký chloupek. To se z tebe najednou stane prase baba!


Za 5.: Když tě někde mimo domov a ostatní civilizaci chytne chcaní, víš, co tě čeká! Musíš najít vhodné místo, kde tě nikdo neuvidí a čupnout si. Někdy se stane, že si počůráš nechtěně nohy, což je nechutné, nebo se při potřebě překoulíš. Kluci si zajdou k nejbližšímu křoví, rozepnou poklopec a pěkně se vyčůrají ve stoje, aniž by někdo viděl jejich ostychavá místa. Nemusí se ani utírat. No... horší je to pro obě pohlaví, když potřebuješ na velkou.


U 6. bodu všeobecně pořeším hygienu. Kdyby žena měla 2 hodiny na to, aby se upravila a muž jen 10 minut, stejně muž bude dřív hotový, než žena. A to protože:

• Na záchodě si nedělá žádné procesy, jako výměna vložek apod.

• Zuby si vyčistí tak, že si je vlastně ani nijak extra nevyčistí.

• Neřeší, jaký model si dnes vezme na sebe. Prostě si vezme smradlavé trenky a oblečení, co měl včera na sobě.

• Nepotřebuje se líčit, když má krátké vlasy, nepotřebuje se ani česat a dělat žádné účesy, které se mu v momentálním počasí nezkazí.

○A to je vlastně vše, co dělá.

Za 7.: Holky musí chodit na gynekologii. Toho se myslím podle mě děsí spousta mladých puberťaček (snad víte, co se tam provádí). Chodí kluci na gyndu? Malá jednoduchá odpověď: Ne! (Jako vždy, co?)


A poslední, 8. fakt o tom, že to holky maj v životě těžší, než kluci zní... ŽENSKÝ DĚLAJ CELEJ ŽIVOT CHLAPŮM SLUŽKY!!! Musí těm sebevědomejm existencím pořád: prát, uvařit, prát, uvařit, prát, uvařit, prát, uvařit, uspokojit, zašít, prát, uvařit a znáte, jak to pokračuje. ;)


(I takhle se to dá. :D)

Pokud souhlasíš aspoň s jedním faktem, ohodnoť prosím. :)

Okureček


Komentáře

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

Můj názor je tokový:
Myslím ,že kluci to také mají těžké. Jako např. holení. Myslím ,že např. rodit má i s vé výhodysmajl Sice to asi dost bolí ,ale to dítě je hlavně tvoje. A první co uvidí z rodiny jsou matka a ne otec smajl. A higiena se nezbláznísmajl Menstruace se dá také přežít....alespoň ženy poznají ,že jsou v pořádkusmajl Berte to z té lepší stránky a máte hezčí životsmajl Ale jinak dávám +smajl

Maggie13To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

okurečekVIP(Píšeme povídky a příběhy)

Maggie13: No jo, ale až jednoho dne se budete hádat s manželem o dítě, a on ti řekne: Když hodíš minci do automatu a vyjede ti nápoj, čí bude? Tvoje nebo moje?, tak si vzpomeň na má slova.
Snad jste tuhle větu pochopili. smajl A díky! smajl

okurečekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.