Relaxujeme na netu

5 nejlepších TV okamžiků

Jelikož článek ''5 nejlepších videí-failů na YouTube'' sklidilo pomerně velký úspěch, rozhodla jsem se udělat podobný žebříček, a ten je ''5 nejlepších TV okamžiků''. Hodnocení je podle mě samotné!


Na 5. místě se umístila blbá blondýna Nikola z Prostřena, co neuměla naporcovat kachnu, a ještě hůř-asi nevěděla, že naporcovaná se už prodává. A když se na tuto slečnu dívám, není to náhodou nějaká příbuzná supertupého Honzy z Taxíku, kterého jste mohli vidět na videu v článku 5 nejlepších videí-failů na Youtube?

SUPERTUPÁ BLONDÝNA NIKOLA V POŘADU PROSTŘENO!

 

Jako 4. v mém žebříčku je najebaný Vlastík Plamínek, věštec z televizní stanice EZO.TV. Tento muž v doprovodu svého věrného bubínku zpívá spoustu písniček a vůbec mu to nevadí. Jak můžete vidět, asi něco hulil, protože ty jeho písničky vážně nedávají smysl! ŠTĚNĚ!

NAJEBANÝ VLASTÍK PLAMÍNEK A JEHO NÁLOŽ VELEHOVEN.

 


Co tu máme dál? I u 3. místa tu máme dalšího věštce, tentokrát to je Stanley Bradley, který to v tomto videu totálně rozseká! Jeho upřímné odpovědi snad každého zaskočí a pobaví.

STANLEY A SVĚDIVÉ KOULE.

(Nenechte se zmást názvem videa, opravdu se jedná o Stanleyho, Vlastík Plamínek to není)


2. místo si jistě zaslouží chlapec, co se náhodně objevil v kuchařském pořadu ''Ano, šéfe!''. A musím říct, že mě dost pobavil. No... Pokud legenda nelže, ještě si někde hraje s kamením.

CO TO NATÁČÍTE?


Taaak! A 1. místo získal/a... Snad nejdebilnější reportáž TV Nova nazvaná ''Bába pod kořenem''. Tato paní při procházce lesem uvízla v kořenech stromu a nemohla vydat ani hlásku! Na tomto videu mě nejvíc pobavila část 1:54-1:58, 0:42-0:44, kdy jim spadl buřt ze stolu, no a pak ta hudba v pozadí, co TV Nova přidala. Co myslíte vy, je to nejdebilnější reportáž všech dob, nebo už nevěděli, o čem mají udělat novinu?

BÁBA POD KOŘENEM

   


Takže toto je konec tohoto článku, pokud by jste měli přání, abych udělala nějaký článek, určitě napiš komentář, a jestli mi návrh bude vyhovovat, ráda ho napíšu. :)

Okureček

Komentáře

Lila_LPVIP(ANIME!)

Hezký článek, okurku... Ale to poslední video si vážně komentovat nemusela... Mě to totiž moc vtipný nepřijde... Jinak fakt povedený, máš super blog smajl

Lila_LPTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.