Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

86%
Hra - Angry Pirates
Video se načítá

Všichni dobře známe hru Angry Birds (výtečný je i díl Rio), kde je tvým úkolem sestřelovat rozzuřené ptáčky. Hra už se dočkala množství variací a jednu z nich si můžeš vyzkoušet zde pod názvem Angry Pirates. Tvým úkolem bude zaměřit nepřítele, nastavit úhel a sílu střely a levým tlačítkem vystřelit. Dokážeš si poradit se všemi nepřáteli?

 
90%
Hra - Mr Bouncemasters 2

Odpalujte tučňáka pomocí baseballové pálky, sbírejte mince a vylepšujte jeho schopnsti doletět co nejdále. Dokážete doletět až na měsíc?

 
79%
Hra - Monster High Venus McFlytrap Makeup
Video se načítá

Vyberte Venus nové vlasy, oblečení a make-up, aby byla ještě krásnější než před proměnou. Podaří se vám ji změnit k lepšímu?

 
83%
Hra - Supermarket Slacking
Video se načítá

Slacking her není nikdy dost! :) Tentokrát se dostaneš do supermarketu, kde máš pracovat, ale moc se ti nechce. Nabízí se ti mnohem zajímavější činnosti - psaní smsek, malování rtů, vytrhávání obočí, ježdění na nákupním vozíku nebo scanování padajícího zboží.

 
85%
Hra - Hello Kity and Friends Jumper

V této hře budete muset stavět most do výšky takovým způsobem, abyste s Hello Kity vyskákali co nejdále. Dokážete to?

 
65%
Hra - Sweet Pony
Video se načítá

Zajezděte si a postarejte se o tohoto krásného kaštanového koně. Kromě toho, mu na konec mu můžete vybrat hezké jezdecké doplňky.

 
90%
Hra - My Burger Biz
Video se načítá

My Burger Biz je skvělá hra, ve které si můžeš zkusit, jaké by to bylo vlastnit restauraci s hamburgery. Budeš mít na starosti recept, nastavování ceny a výběr propagace. POdaří se ti udělat výdělečný byznys nebo zkrachuješ?

 
65%
Hra - Rapunzel Wedding Party
Video se načítá

Rapunzel se v dnešní den vydala a tuto svatbu si chce užít s hosty, kteří přišli. Postarejte se o nich a hlavně o jejich blaho, aby se cítili příjemně.