puberta z dívčí strany

Nejkrásnější písničky 2. díl

Venku bílo, na stole jídlo, kocour spí v křesle a já mám chuť poslouchat písničky.

SharkaSs: Plusy a mínusy
Docela smutná píseň od rapperky SharkaSs, kterou pochopí každá, která už někdy někoho milovala. SharkaSs ve své písničce vzpomíná na svého milovaného, na to jak hezky jim spolu bylo. Píseň se mi velice zalíbila hlavně protože já sama vím jaké to je někoho milovat a vědět že ho nikdy nemůžete mít. SharkaSs podle mě perfektně popisuje jak se cítí a trefně svoje pocity přirovnává.


Alan Walker: Faded
Tahle písnička do mého seznamu prostě patřit musí. Videoklip k písni začíná ve staré stavbě, která ve vás vyvolá ten melancholický pocit a to nemluvím o písni, která ten pocit prohlubuje. Alan ve videoklipu pohlédne na starou černobílou fotografii rodinného domku, který zřejmě hledá (alespoň já to tak pochopila). Později jde prázdnými ulicemi se šedivými domy. Celé město vypadá jako město duchů, ze kterého lze odvodit, že něco nebo někoho hledá. Nakonec objeví stejné místo, na kterém by se podle fotky měl nacházet domek, ten je však polorozpadlý a moc se neliší od opuštěných domů v mrtvém městě.


Alan Walker: Sing Me To Sleep
U Alana ještě zůstaneme. Narozdíl od minulé písně, tahle nebude tak smutná. Alan bloudí ulicemi Hong Kongu, města Číny. Jak lze vidět, v Hong Kongu není vše tak úplně skutečné. Pořád se ohlíží s dojmem, že jej někdo sleduje. Potká dívku podobně ustrojenou, která mu dá papír potištěný čínskými písmeny. Ten samý papír dostane jiná dívka od hong kongského obyvatele. Tento lístek dostalo ještě pár lidí. Každý z nich má černou mikinu, zakrytý obličej a hnědočerný batoh. Na konci je vidět, jak se všichni sejdou.


Příště se opět můžete těšit na další várku těch nejúžasnějších písniček od těch nejlepších zpěváků.



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.