puberta z dívčí strany

Nejkrásnější písničky 1. díl

Dnes mě napadlo napsat takovej seznam písniček, které se mi líbí a které stojí za to si je poslechnout. Nebudu psát pořadí oblíbenosti písniček, protože u některých se nemůžu rozhodnout. A bude víc dílů, aby článek nebyl moc dlouhý, takže se můžete těšit na další díl.

Rihanna: Diamonds

Videoklip k této písničce je podle mě úžasně propracovanej. Písnička je nádherná a na své si příjdou i milovnice koní. Refrém zní: "Zař jasně jako diamant" a celkově je písnička docela romantická.

Pink: Just Like Fire

Písnička se mi líbí ze dvou důvodů, zaprvé: videoklip k písničce se vztahuje k nedávno natočenému druhému dílu Alenky v Říši divů (od Tima Burtona). Zadruhé: I když Pink neposlouchám, tahle píseň je chytlavá a já si myslím, že se rozhodně povedla. Hlavní postava se dostane skrz zrcadlo do Říše divů když spatří modrého motýla Absolema. Po chvíli se děj odehrává na čajovém dýchánku, kde lze spatřit i potrhlého Kloboučníka (moje oblíbená postava). Stoly a židle jsou ve vzduchu. Později Pink padá dolů, kde ji před dopadem na zem zastaví Čas (nová postava vyskytující se ve druhém dílu). A jelikož lidé nevěří v existenci něčeho jako je Říše divů, ocitá se Pink v ústavu pro duševně choré.







Komentáře

drabková(♥RPG hra♥)

Felicity: Díky. Já tam původně chtěla dát ty písničky alespoň tři, ale když jsem psala tu druhou, tak sem tam měla pořád samý problémy, že jsem klikla vedle, tím pádem se mi to buď zavřelo nebo smazalo, že jsem to musel napsat znova a když jsem vkládala videoklip, tak se mi vložil jinam a zase jsem si to smazala, takže po dopsání té druhé jsem na třetí už opravdu neměla náladu. Nevím, proč jsem takhle blbla, nepsala jsem článek poprvé, ale hold se občas stane. smajlsmajlsmajl

drabkováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.