prostě vše

7 Fascinujících faktů o jídle

Ano,ano je to tak. Po mega dlouhé době jsem se rozhodla opět vydat článek. takže nebudu nijak moc protahovat and let´s do it!

1.Více než polovina jídla je ročně zbytečně vyhazována. V současné době existuje několik francouzkých restaurací, které řeší tento problém tak, že mají za restaurantem specialní lednici, do které dají zabalené zbytky a to co se nesnědlo. Pak si jídlo totiž může vzít nějaký chudý student či bezdomovec.

2: v letadle jídlo vždy chutná hůře ,protože váš čich a chuť se sníží o 40 procent.


3.V Seattlu je ZAKÁZÁNO vyhazovat jídlo


4.Kdybyste chtěli vědět kolik Nutell se prodá za rok, mohli byste z nich pomazat celou čínskou zeď. Stojí za úvahu že?:)


5.Průměrný Američan sní za život asi 35 tun jídla. ppro srovnání v česku asi 27 tun,v německu 30 tun a ve Francii 29 tun:)


6.V Thajsku slouží vidlička k tomu, abyste nandali jídlo na lžíci. A nůž? ten se zde nepoužívá vůbec, protože je označován jako symbol agrese. No,jsem ráda že v česku nůže používáme normálně.

7. Ten kdo má rád pálivá jídla, je u něj více pravděpodobné že bude alkoholik. kdo z vás bude alkoholik, přiznejte se:DDD 


takže doufám že se vám dnešní článek líbil:). budu ráda za každý like nebo komentář:)) snad se do psaní blogů zase dostanu. Určitě také napište co mám příště udělat za fakty či jestli mám dělat vůbec fakty nebo udělat jiný článek. Mám vás ráda. Po dlouhé době vaše Rainy:))))



Komentáře

gogik01(Pro ukecané lidi)

Já nechci kritizovat... Jen poraditsmajl
Takže- Proč máš něco s modrým pozadím, a něco bíle napsané? Nevidím v tom žádný systém... Taky by to bylo zajímavější, kdyby jsi to lépe upravila, trochu více rozvedla, napsala na to svůj názor, zkušenost... A taky by jsi mohla přidat obrázky smajl
Ale nápad pěknýsmajl

gogik01To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.